sunnuntai 21. elokuuta 2011

Rutiineja

Vuorossa tämänhetkiset tuotteet, joita käytän ihonhoidossa.


Aloitan puhdistuksen lähes poikkeuksetta Freemanin päärynäisellä puhdistusgeelillä, joka haisee kylläkin aivan vihreälle omenalle. Tässä on tehoaineena salisyylihappoa, josta tykkään ihoni hoidossa. Alunperin lähti mukaan alekokeiluna, mutta on vakiinnuttanut paikkansa päivittäiseen käyttöön. Tätä käyttää myös avokki!


Meikit puhdistettuani käyn vielä ihon läpi joko Lushin Aqua Marinalla tai Angels on Bare Skinillä. Aqua Marinasta on paljonkaan välitä, mutta Angels on Bare Skin on oikein jees. Molemmista tehdään veden kanssa seos, joka sitten levitetään iholle.


Kasvovetenä toimii joko Cliniquen Mild clarifying lotion tai Clarinsin Gentle Exfoliator. Cliniqueta hehkuttavat tosi monet, ja onhan tämä nyt munkin mielestä ihan kelpo tuote. Tämä on toinen pulloni tätä, ja varmasti ostan jatkossa lisää. Clarinsin kasvovesi on oikeastaan aha-happojen voimalla toimiva kuorinta, jota tulisi käyttää kerran-pari viikossa, mutta Ostolakossa-Virven tapaan käytän tätä ihan kasvovetenä. Toimii hyvin ja vähentää tukkeumia iholla.


Tällä lähtee silmämeikit ja huulimeikkien jämät! Lumenen vedenkestävän meikin putsari, hyvä tuote, ei minulla tästä ole kummempaa sanottavaa.

Tälläinen kombo on tällä hetkellä kosteutuskäytössä. Käytän kosteusvoidetta tosi harvoin öisin, sillä en ole kokenut oikein hyötyväni siitä, paitsi talven pakkasilla. Vichyn Aqualia Thermalin ostin sen hyvien aurinkosuojatehojen takia, ja tämä onkin palvellut hyvin kesäaikaan. Jatkossa en tätä varmaan kuitenkaan enää osta, mielestäni tämä on vähän turhan rasvaisen tuntuista. Nivean Moisturizing Day Care on oikeastaan avokin, mutta mokasin valitsemalla herralla niin kivan voiteen, että haluan käyttää sitä itsekin. Hinta oli halpa (reilusti alle 10 euroa, ehkä 6-7?), ja toimii vähintään yhtä hyvin kuin huomattavasti kalliimpi kaverinsa Vichy. Tämä kosteuttaa mielestäni paremmin, ja suojakerroin 8 on vähän maltillisempi näin syksyä kohden.

Tällä kombolla mennään silmänympärysalueella. Natuviven Aqua Mineral on aika hajuton ja mauton tuote, kirkas geelimäinen koostumus ja ihan ok kosteutustehot. En aio ostaa uudestaan, ja saa nähdä, saanko edes tätä tuubia ikinä käytettyä loppuun. Estee Lauderin Revelation sen sijaan! Mitä rakkautta! Tämä tuli itseasiassa kylkiäisenä Lauderin ripsivärin mukana, ja vaikka tämä onkin tarkoitettu vanhemmalle iholle, olen käyttänyt tätä ihan onnessani. Tämä tuoksuu ihan mummini jollekin voiteelle jota olen haistellut pienenä, ja tuoksu on mielestäni aivan ihana. Itse tuote on kiiltelevää ja ihanasti levittyvää, olen vain aivan ihastunut tähän.

AHA- ja BHA-happoja yhdistelevä naamio Nekun tapaan. Timanttinen yhdistelmä, ei ole finnit paljoa tällä naamalle vierailleet tämän käytön aikana. Aspiriiniin tiputetaan siis tippa-pari vettä ja murennetaan se kämmenelle, josta sitä voi sitten sekoitella Freemanin ananasnaamioon. Ainoa miinus on, että ananasnaamio ainakin minulla vetistyy tästä huomattavasti ja saakin aina vähän kikkailla, ettei tämä lähde valumaan naamalta.

Muista naamioista ja kuorinnoista puhuinkin jo Lush-postauksessa. Lushin Cupcake ja Ocean salt kohtaavat naamani vähintään kerta viikkoon, ja molempiin olen hyvin tyytyväinen. Lushin tuorenaamiot ovat aivan ihania ja toimivat minulla todella hyvin.
Löytyykö joltain samoja tuotteita? Mitä olette tykänneet?