lauantai 20. elokuuta 2011

Oh Freddie

Hei!

Esittelyssä suosikkihajuveteni, Neotantric Fragnancen Manic Love Woman. En ollut koskaan kuullutkaan koko merkistä, mutta kerran Tallinnan Kaubamajan kosmetiikkaosastolla haahuillessani törmäsin tämän näköiseen pulloon, ja se herätti mielenkiintoni välittömästi.


Pahvipakkaus:

Pahvipakkauksen takakannen teksti, ihastuin tämän visuaalisuuteen heti!


Tämä haisee todella jännälle, en osaa yhtään kuvailla mitä ainesosia tässä on. Nettisivujen mukaan tuoksu on "ozonic, marine and green on a sweet-woody bed of peaches, cedar and musk". En tiedä sitten, mutta tykkään tästä hirmusti juuri sen takia, että tämä ei tuoksu millekään, mitä olen aiemmin haistellut.

Ekalla tuoksuttelukerralla ihastuinkin tähän välittömästi, mutta silloin ei ollut varaa ostaa tätä. Tässä on 100 milliä tavaraa, ja hinta oli jotain 80 euron pintaan. Tuoksuttelin tätä viime syksyllä, ja joulupukki ystävällismielisesti oli kantanut tämän mulle jouluksi. Silloin tosin heti mokasin ja laitoin tätä "hieman" liikaa tohinoissani ja sain hienoisen yliannostuksen, ja sitten menikin pari kuukautta että totuin hajuun uudelleen. Kesällä olen käyttänyt tätä vain harvakseltaan, ehdottomasti syksy-talvi -tuoksu mielestäni.