keskiviikko 17. elokuuta 2011

Splitting hairs

Hei!

Tällä kertaa hiushommia! Ajattelin esitellä tällä hetkellä käytössä olevat hiustuotteet ja muutaman all-time-favouriten :) Tässä siis vaan ne, joita käytän tasaisin väliajoin, kerron muista myöhemmin.

Shampoot


TRESemmén värjätyille hiuksille tarkoitettu megapullollinen. Tämä on mun mielestä hyvä perusshampoo, ei mun hiukset tarvitse mitään ihmeellisyyksiä.
Lushin kookoksinen shampoopala, joka lupaa kiiltoa hiuksille. Kiillosta en tiedä, mutta tykkään käyttää tätä kevyempään pesuun. Tätä siis ensin hangataan märkiin hiuksiin ja sitten vaahdotetaan. Ihanan tuoksuista ja vaahtoaa hyvin.
Toni & Guyn Detox-shampoo järeämpään pesuun. Tällä pesen keskimäärin kerran kahdessa viikossa, en käytä kovin paljon muotoilutuotteita niin koen sen riittävän.
Klippotekin kuivashampoo, päivieni pelastaja! Mietin hetken, laitanko tämän shampoisiin vai muotoilutuotteisiin, mutta laitoin sen nyt siihen kategoriaan, mihin tuotteen nimikin viittaa. Tämä on ihan kingi hintansa ja ominaisuksiensa puolesta, parasta mitä otsikselleni on tapahtunut sen leikkaamisen jälkeen.

Hoitoaineet


Xz Tyrnihoitis värjätyille hiuksille. Tämän nappasin äitiltä mukaan, kun tiesin, ettei hetkeen olisi aikaa ostaa mitään kalliimpaa hoitista ja en ollut tätä ennen kokeillut. Ihan ok tavaraa, en kuitenkaan ostaisi uudelleen.
Tricoderm Ekobalsami on hiuksiinjätettävä hoitosuihke. Tämän nappasin mukaan viime vuoden Kauneus & Terveys -messuilta, ja tämä onkin kerrassaan kiva tuote! Tässä on lämpösuoja mukana, ja tuoksu on kivan neutraali. Miinusta supertylsästä pakkauksesta.

Hiusnaamiot


Yleensä kerran viikossa hemmottelen hiuksiani L'oréalin Elvital Nutrigloss hiusnaamiolla. Tekee hiuksista ihanan pehmeät ja kiiltävät, ja vaikutusaikakin on vain vaivainen minuutti! En tykkää muhitella hoitiksia tai naamioita kovinkaan pitkään vaan tykkään siitä, että kaikki sujuu yhdellä suihkukerralla, joten Nutrigloss sopii mulle täydellisesti.

Muotoilutuotteet


Tigi Superstar tuuheuttava föönausneste. Haisee mielestäni Tigiksi aika pahalta, vähän joltain tiskiaineelta ehkä, mutta on todella tehokas tuuheuttaja! Ero on todella selkeä ilman tätä ja tämän kanssa. Tätä laitankin lähes aina kun föönaan, tukka näyttää vaan niin lattealle ilman tätä.
Osiksen superlakka. Tätä olen käyttänyt koko yliopisto-opiskelujeni ajan kun ostin tätä ekana vuonna hulluilta päiviltä, ja olen hyvin tyytyväinen. Osiksella on useita pitovahvuuksia, itse käytän aina keskimmäistä vahvuutta 2. Iso ja riittoisa pullo ja hyvä pito. Ei haise edes kovin pahalle!

Löytyykö teiltä samoja suosikkeja?