torstai 11. elokuuta 2011

Top 5 -lista

Heippa!

Ajattelin kirjoitella vähän kosmetiikkasuosikeistani, koska mielestäni nämä postaukset on aina tosi kiinnostavaa luettavaa toisten blogeissa. Laitan tähän nyt ihan sekalaisesti kaikkea kosmetiikkatuotetta, nämä on mun ehdottomia lemppareita tällä hetkellä.


Neulash ripsiseerumi

Olin aluksi tosi epäileväinen, kuten kaikkien tälläisten ripsiseerumeiden ja ihmeaineiden suhteen yleensäkin, mutta kun äitini otti tämän käyttöön niin huomasin että tämä todella toimii. Äitin ripset kärsi ripsipidennyksistä, ja tämän avulla hänelle tuli tosi upeat ripset, paljon paremmat kuin omat ripsensä koskaan. Olihan tämä sitten itsekin saatava, ja nyt muutaman kuukauden käytön jälkeen en voi sanoa muuta kuin että olen todella tyytyväinen. Ripset on selkeästi pidemmät, tummemmat ja kaartuvat paljon kauniimmin kuin ennen. Mulla on ollut ripsipermanentti ja kestoväri samaan aikaan, mutta mielestäni lopputulos on Neulashin kanssa ehdottomasti parempi, vaikka väri onkin vaaleampi. Tätä en vaihtaisi, enää ei tarvitse edes taivuttaa ripsiä meikatessa ellei halua!

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Kukapä tätä ei hehkuttaisi! Loistavaa pitoa luomiväreille, ei tarvitse miettiä silmämeikkejä koko päivänä, jos on tällä pohjustanut. Tämänkin testasin ostamalla tämän ensin lahjakse äidilleni, joka käyttää luomiväriä päivittäin, ja hänen tätä kehuttuaan ostin itsellekin. Ihan ehdoton, olen testannut tätä myös tahmaisen huulikiillon alla (vihaan sitä kun huulikiilto kestää vain hetken) ja toimi kyllä siinäkin.


Soap & Glory Scrub, Actually
Tämä on ihana! Olen kokeillut myös saman merkin Flake Awayta ja Scrub of your lifea, mutta Scrub, Actually on noussut ehdottomaksi suosikiksi, ja tätä on jo toinen tuubi käytössä. Ikävää on, että tätä saa vain Boots-maista (paitsi Ruotsista), ja en raaski käyttää tätä niin usein kun haluaisi. Kuorii kivasti, ei jätä ihoa kuivan kiristeleväksi, tuoksuu hyvälle, ei maksa paljoa ja on aivan valloittavasti pakattu, täysi kymppi siis!


Mac Typographic matte  
Sain tämän avokilta, ja on kyllä aivan ihana! Todella monikäyttöinen musta mattasävy. Itse käytän tätä eyelineria kevyempänä rajauksena, mutta toimii hyvin myös smokey eye -meikissä ja vastaavissa.


Make up store Cover all mix
Cover all mixini on hieman karun näköinen, mutta todella käytetty tuote! Tätä aamulla naamaan, niin kaikki punoitus, tummat silmänaluset ja finnit ynnä muut epäpuhtaudet saa kätevästi peittoon. Miinusta hieman liian paksusta koostumuksesta, mutta muuten täysi kymppi! Kätevä esim. matkoilla, kun yksi peitevoidepurkki riittää.

Löytyykö muilta samoja suosikkeja tai muita kosmetiikka-aarteita, joista ette suostu luopumaan?