tiistai 16. elokuuta 2011

Nail etc tilaus

Moi!

Uskomatonta, tilasin tasan viikko sitten Nail etc:ltä lakkoja, ja ne tuli perille jo tänään! Jenkeistä viikossa, eli niin nopeasti kuin on mahdollista. Jee! Oli kyllä positiivinen kokemus, ei mitään valittamista koko lafkasta :) Tilasin 5 lakkaa, lakat maksoi yhteensä $33.71 (alennusta -10%) ja postarit oli $14.99, joten yhden lakan hinnaksi tuli n. 6.8€. Netistä löytyi myös helposti kuponkikoodeja, joilla sai alennusta tilauksesta. Nail etc:llä on mun mielestä paras valikoima, sieltä saa Opia, China Glazea, Essietä, Zoyaa, Color clubia... eli täältä kannattaa tilata, jos haluaa usemman merkkisiä lakkoja. Valikoimat oli myös oikein hyvät, eli en voi kuin suositella. Tekisi mieli pistää heti uusi tilaus!


Tilauksessani oli OPIa, uusi aluslakka Poshelta ja aikaiseen hankittuna joululahjana yksi China Glaze. Lahjalakkaa en tänne uskaltanut kuvata, ettei yllätys paljastuisi :) Vasemmalta oikealle: I'm Not Really a Waitress, Color to Diner For, DS Opulence ja Poshe Treatment Basecoat.


Ehdin heti ikävästi sotkea yhden sormen, mutta ei anneta sen haitata! Vasemmalla I'm Not Really a Waitress, ihana viininpunainen josta olen haaveillut jo kauan. Keskimmäisenä Designer Seriesin ihana hololakka Opulence, tällainen violettiin taittava pinkki, onko tämä nyt malva sitten. Oikealla tilauksen suosikki, Touring for American Color to Diner For, ihana tummanpunainen jossa seassa shimmeria. Ihana lämpimämpi sävy, todella nätti (ja vaikea kuvata ilman auringonvaloa).