perjantai 19. elokuuta 2011

Hedelmiä iholla

Moi!

Nyt tulee tunnustus: jos raha ei olisi ongelma, kaappini olisivat ääriään myöten täynnä tietynlaista kosmetiikkaa, nimittäin vartalovoiteita! Rakastan hyväntuoksuisia vartalovoiteita, ja koska en erityisemmin tykkää käyttää hajuvesiä, tuovat vartalovoiteet iholle ihanan tuoksun. Tuoksut ovat mulle muutenkin tosi tärkeitä kosmetiikassa, ja ihanien tuoksujen takia haluan rasvata ihoakin useammin kuin muuten.

Ehdottomia suosikkejani ovat The Body Shopin tuotteet, erityisesti legendaariset vartalovoit, ja unelmani olisikin omistaa niitä värikkäitä purkkeja kaikissa sateenkaaren väreissä. Koska tätä ei ole toistaiseksi tapahtunut, olen joutunut tyytymään seuraaviin kavereihin:


Oikealta alkaen:

The Body Shopin Papaya Body Butter normaalille iholle. Tuoksuu ihanalta ja kosteuttaa hyvin, mitä muuta sitä tarvitsee?

Dermosilin Primo-sarjan Body night care -voide, joka on  tarkoitettu yöllä käytettäväksi. Tilasin tämän ajatellen, että tämä olisi vähän tuhdimpi voide yöksi, mutta yllätys oli suuri, kun macadamia-vanilja-puuvilla -voide toi tuoksultaan mieleen lähinnä lastulevyn.

The Body Shopin Watermelon vartalovoide retrosarjasta. Tuoksuu aivan ihanalle, ja koostumus on mukavan kevyt. Tätä tarvitsee hirmu vähän vartalovoiteeksi, ja pieni purkillinen on riittänyt jo keväästä asti.

Garnierin Mango Replenishin lotionin ostin kokeiltuani tätä jonkun lehden mukana tulleesta testeristä, ja tämä vaikutti kivalle. Käytän tätä erityisesti jaloille, ja öisin, sillä tämän haju jotenkin häiritsee mua. Ei ole missään nimessä paha, mutta olen jotenkin tosi tarkka hajuista, ja tämä jostain syystä ei miellytä, joten en halua haistella tätä koko päivää. Kosteutustehot ovat ihan ok, en kuitenkaan ostaisi uudestaan.

Doven minikokoinen Supreme velvet lotion on toiminut jo kauan matkakaverinani. Ennen mulla oli tästä täysikokoinen versio, josta täydentelin pientä aina sen loppuessa, mutta enää en ajatellut ostaa tätä lisää. Tämä on kuitenkin tosi kiva voide, ja ehdottomasti paras mitä olen Dovelta kokeillut.

Fruttinin Strawberry Starfruit vartalovoiteen ostin halvan hinnan ja tuoksun takia, kosteutustehoja en tältä erityisesti edes odottanut. Tämä on ollut kiva kaveri erityisesti kesällä, sillä tuoksu jää pitkäksi aikaa iholle, eikä tämä ole liian paksua hellekäyttöön. Näitä saa tosiaan ainakin Virosta n. parin-kolmen euron hintaan, ja erilaisia tuoksuja on paaljon. Sai oikein hillitä itsensä, että osti vain yhden, mulla on paha tapa hamstrata kaikkea halpaa ihanaa.