maanantai 15. elokuuta 2011

Lush mania

Hei!

Kaikki lähimmät ystäväni tietää, että mulla on pienehkö lush-villitys aina päällä. Voi sitä päivää, kun kaverini kiikutti luokseni hänelle tarpeettomia lahjaksi saatuja juttuja, olin pilvissä! Tällä kertaa ajattelin jutella Lushin kasvoille tarkoitetusta kosmetiikasta, kun minulla siitä jonkin verran kokemuksia on.


Ensimmäinen Lushin putsarini oli Baby face, kiinteässä muodossa oleva nimensä mukaisesti vauvan naaman näköinen pala (kuvassa neljäsosa palasta), joka sulatetaan ensin joko kämmenelle tai sitten käytetään suoraan iholle. Tämä pesee pois meikit ja lian, mutta on yksinään sekaiholleni vähän liian öljyinen, joten olen tällä pessyt meikkejä ja sitten ihon vielä jollain muulla. Tätä ei ole enää valikoimassa, joten tästä enempää kirjoittele, ihan mukava kaveri mutta jäänyt vähälle käytölle.


Aqua Marina, kaoliinisavipohjainen, merilevää ja irlanninsammaluutetta sisältävä ihonpuhdistaja (ei siis meikin). Tästä on aivan ensimmäiseksi sanottava että tämä haisee! Haju on hyvin merellinen, eikä sellaisella "ihana ranta ja simpukoita" -tavalla, vaan levämäisesti, joka tietenkin selittyy tämän sisältämällä merilevällä. Ihan ok tuote, kaoliinisavi puhdistaa kivasti, mutta hajun takia en ostaisi uudelleen. Lisäksi käyttö on ehkä vähän hankalaa, en ainakaan itse saanut tehtyä tästä tahnaa veden kanssa, niinkuin käyttöohjeessa neuvotaan tekemään, joten lätkin pienen määrän vain suoraan naamalle ja levitin märillä sormilla.Tämä ei tehnyt iholleni mitään erityistä, mielipide jäi vähän vaisuksi. Onneksi tämä on lopussa!


Angels on Bare Skin on mielestäni näistä kolmesta mukavin tapaus. Isäni reaktio oli tosin näkemisen arvoinen, kun hän haistoi tätä ensimmäisen kerran! Mielestäni tämä ei kuitenkaan haise pahalle, yrttinen olisi ehkä paras sana kuvaamaan tätä. Tässä on seassa kuorivaa mantelia, josta tykkään paljon. Tämäkin on ennenkaikkea ihonpuhdistaja, tosin kuorivan ominaisuutensa vuoksi puhdistaisi varmasti meikinkin melko hyvin. Tätä voisin ostaa uudestaankin, oikein kiva koostumus ja pesee hyvin jättämättä ihoa natisevaksi tai kiristeleväksi.

Kuva: Lush.co.uk

Tuorenaamioista olen kokeillut sekä mustikkaista Catastrophe Cosmeticia että suklaista Cupcakea. Castastrophea olen käyttänyt parikin purkillista, ja sitä ostaisin ehdottomasti uudestaankin. Aivan ihanan tuoksuista ja tehokasta, mutta melko kuivattavaa, siksi vaihdoinkin hellävaraisempaan Cupcakeen. Cupcake on mielestäni hitusen tunkkaisen tuoksuista, vaikka monet tietysti tästä minttusuklaisesta tuoksusta pitävätkin. Voisin ostaa tätäkin uudestaan, mutta seuraavaksi taidan kokeilla jotain uutta.


Lopuksi vielä kuorinta Ocean Salt, joka on ihan lemppari! Tämä näyttää aivan ihanalle, tulee mieleen meren vaahtopäät, ja tuoksuukin jo neutraalille! Kuorivina ainesosina on merisuola, jota tässä on kahta eri karkeutta. Tästä tulee mieleen merenranta sillä tavalla, kun tuotteesta toivoisikin tulevan. Tällä merennoidot kuorisivat naamojaan! Tätä aion ehdottomasti ostaa lisää tämän loputtua, ihana tuote.

Oletteko te kokeilleet Lushin tuotteita? Mitä lemppareita teillä on?

Ainiin, lisäsin Butterflies Insteadin Blogloviniin!