perjantai 26. elokuuta 2011

Kesän viimeiset pinkit

Teki mieli ottaa China Glazen 108 Degrees vielä tehokäyttöön ennen syksyn lopullista tuloa, tämä on niin ihanan kesäinen ja ehdottomasti parhaillaan auringonpaisteessa, jossa tämän kimalteet pääsevät oikeuksiinsa. Laitoin tätä aika monta kerrosta, 4-5, kun halusin, ettei kynnen pituuksista näy yhtään läpi. Eipä siinä, pikakuivattajaa vaan päälle niin avot! :) Koristeiksi lisäsin vielä parit kukat strasseista.Murr, en tosiaan asetellut violetteja strasseja noin lähelle toisiaan!
Kattokaa nyt miten nätisti se kimaltelee auringonvalossa! Kuvasin vielä strassijemmani, tämän tilasin ebaysta halvalla joskus viime kesänä, ja hyvin ovat kestäneet, näitä on tosi paljon tässä! Miinuksena voisi sanoa, että strassien laatu on aika vaihtelevaa, osa on ihan normaaleja, osaan on jääny leikkausvaiheessa ylimääräistä sivuille. No, nämä olivat niin halpoja, että huonot voi hyvin heittää suosiolla pois.

Tähän lakkaukseen käytin ylimmäisenä vasemmalla olevia vaaleanpunaisia, sekä pari osastoa sitä alempana olevia violetteja strasseja.

Onko teillä ollut ongelmia ebaysta tilattujen koristeiden tai muiden tavaroiden kanssa? Jos tilaa tieten tahtoen  halvinta, niin saako tuotteessa olla kakkoslaatua?