tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän rientoja

Meillä on lähimpien tyttökavereiden kanssa tapana kokoontua aina jonkun luokse itsenäisyyspäivänä katsomaan linnan juhlia ja herkuttelemaan. Tänä vuonna tytöt tulivat meille. Meillä oli ihan hurja kasa herkkuja: kasvisdippiä, sipsiä, joulusuklaita, karkkia, pasteijoita, joulutorttuja, erilaisia pipareita ja keksejä, piparitaikinaa ja erilaisia juomia glögistä Pommaciin. Tänä vuonna rakentelin meille myös linnan juhlat -teemaisen bingon, johon on kerätty linnan juhlien pahimpia kliseitä ja vakiojuttuja. Harmi vain että porukka ei ollut kokonainen, yksi viettää vaihtovuotta Yhdysvalloissa ja toinen juhli Helsingissä. Olitte kuitenkin mielessä!

Kuvasta puuttuu piparitaikina ja juomat oli jääkaapissa.


Olin jo aamulla (*köh* tai sitten iltapäivällä) herätessäni ihan täpinöissäni, sillä vihdoin ja viimein Tampereellekin saatiin lunta! Iltapäivällä satoi ihania isoja hiutaleita, jee! En ole mikään hullu talvi-intoilija, mutta kyllä mun mielestä lumi voittaa sen märän ja sateen mitä tässä nyt on monta kuukautta ollut. Pieni kiprakka pakkanen on aivan ihanaa :)


I celebrated Finland's independence day with my friends and we had a huge amount of things to eat! Different kinds of cookies, pastries, chocolates, candies, drinks, cookie dough, chips, some vegatable slices and dip. And today it finally snowed in my town! Lovely, big flakes of snow, it's so nice to have a white christmas after months of rain!