perjantai 23. joulukuuta 2011

Uutta kiiltoa

Käytiin eilen äitin kanssa Helsingissä, ja mystisesti päädyttiin MACin pisteelle Stockmannilla. Molemmat haluttiin jotain kevyttä kiiltoa tai punaa, ja päädyttiin Cremesheen Glass-laatuun, eri väreissä toki. Itselleni lähti persikkainen Richer, Lusher ja äitille puolestaan malvainen Just Superb. Laatu on näissä mielestäni ihan perustasoa, ei kestä huulilla kovin kauaa, mutta nämä ei olekaan yhtään tahmeita. Kokeiltiin nimittäin molemmat niitä Pro Longwear huulikiiltoja ja huh mitä jankkia ne oli! Hintaa näillä oli 23 euroa kappale, eli aika kallista, mutta kerran kun äiti suostui sponsoroimaan niin mikä jottei.


Palailen aaton jälkeen taas postausten kera, nyt siirryn viettämään joulua :) Butterflies Instead toivottaa kaikille mitä parhainta joulua! Toivottavasti ruoat on makoisia ja lahjat mieluisia, muistakaahan nauttia!

Yesterday me and my mum did a little trip to Helsinki. We bought some lip glosses from MAC; I got Richer, Lusher and my mum got Just Superb (both are Cremesheen glosses). These were 23 euros per piece, so quite expensive but luckily mum was kind enough to buy mine for me.
I'll be back after christmas with new posts, until that I want to wish a very merry christmas to all of you! Remember to relax and enjoy the christmas spirit!