keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Vaniljaa

Olen ihan hurahtanut entiseen inhokkituoksuuni vaniljaan! Mulla on pahat traumat Yves Rocherin vanilja-tuoksusta, mitä ihan liian moni ala- ja yläasteella käytti hippasen liian kovalla kädellä. Vanilja on ollut mulle pitkään sellainen no no -tuoksu, mutta syksyn tuoksudramaattiset tapahtumat on muuttaneet asian ihan päälaelleen.

Ensin sain kavereiltani tuparilahjaksi Lushin ihanan Vanilla in the mist -saippuan, jota nuuhkin hartaasti. Vint lämmitti suhdettani vaniljaan huomattavasti, mutta ihan myyty en vielä ollut. Tässä on seassa aitoja vaniljatangon palasia, joten tuoksu on todella herkullinen.


Hieman myöhemmin syksyllä sain äitiltäni Ruotsin tuliaisina Bootsin Vanilla Body Butter vartalovoin. Tämän tuoksuun ihastuin jo ihan täysiä! Aivan ihana, aito vanilja! Tätä voidetta on tullut hieman jopa säästeltyä, sillä niin ihanalta tämä mielestäni tuoksuu. Voiteesta voisin näin muuten mainita, että ihan ok kosteuttaja normaalille iholle, mutta ei kovinkaan paljon kuivemmalle.


Tässä menneellä viikolla löysin H&M:ltä Black Vanilla -sarjan, ja nuuhkaisin huvikseni miltä sarjan tuotteet tuoksuivat. Ihan Vanilla in the mistiltä! Ostin heti kokeiluuni vartalovoiteen hyvin sopuisaan 2.95 € hintaan (pakkauksessa on tavaraa 350 ml). Tätä täytynee hamstrata hieman varastoon, on sen verran halpaa ;)


Ystävieni suotuisella avustuksella ja hieman lempituoksujani tutkimalla olen tullut siihen tulokseen, että mausteiset ja hieman tummemmat vaniljaiset tuoksut ovat eniten mieleeni. Tein hieman tutkimusta tuoksusuosikkini Lushin sivuilla ja kappas, melkein kaikissa suosikkituotteissani on vaniljaa (ja näköjään myös myskiä). Taidan olla tietämättäni pitänyt tietynlaisesta vaniljasta siis jo pidemmän aikaa :) Vaniljan tuoksussa on vaan jotain tosi kodikasta ja rauhallista, ei olisi ehkä ykkösvalintani kevääksi tai kesäksi, mutta näin kylmänä ja pimeänä aikana se on ihanan lohduttava tuoksu.

Lately I've been liking vanilla like crazy! It all started with Lush's Vanilla in the mist soap that my friends gave me as a housewarming present, then my mon gave me a body butter from Boots that had a gorgeous vanilla scent and just last week I bought Black vanilla body lotion from Hennes & Mauritz. Next step will be a vanilla parfume, I think!