sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Hullua pyöritystä

Pahoittelen blogihiljaisuutta, lähdin viime torstaina iskän luokse Kotkaan ja perjantaina käytiin Helsingissä, lauantaina Porvoossa ja tänään tulin takaisin tänne Tampereelle ja illalla pitäisi vielä rientää kavereiden keikalle eli aikamoista haipakkaa on tullut vedettyä. Jossain vaiheessa kuumekin vähän nousi, onneksi en kuitenkaan tullut kunnolla kipeäksi.

Helsingin-reissun tarkoituksenani oli menä MACin pisteelle etsimään jotain ihanaa nudepunaa tai muuta neutraalia arkeen, mutta niinhän siinä vaan kävi että lähdinkin kotiin mukanani punainen Matte-sarjan Chili! Jotenkin kaikki nudet mitä kokeiltiin tuntui tosi pliisuilta ja vei mun iholta kaiken värin :( En silti aio luovuttaa taistoa, vielä minä jonkun nudepunan hankin! Tai edes huulikiillon. Muuten ei tullut ostettua kuin pari joululahjaa ja itselle jotain pientä, Lushista kylpypommi ja Kampista hieno lasinalunen. Porvoostakaan ei löytynyt kuin joulukortteja, mutta säästyipähän rahat.

Kävin myös läpi vähän vanhoja tavaroitani ja löysin vanhoja alakoulussa käyttämiäni meikkejä. Nappasin parit kuvat ennenkuin heitin roskiin, jossain vaiheessa saatte siis nähdä Mellin upeaa eleganssia jostain ihan 2000-luvun alusta.

Kirjoittelen ostoksista ja muista kunhan ehdin, koulutyöt vähän verottaa aikaa tulevalla viikolla mutta veikkaan että saan materiaaalia kehiin alkuviikosta :)