torstai 5. heinäkuuta 2012

Lontoon ostoksia: High End

Viimeinkin raaskin ostaa reissulla muutamia kalliimpia meikkituotteita. Osa tuotteista tuli tarpeeseen, osan ostin ihan vain koska halusin. Toki kaikki oli silti harkittuja, opiskelijan budjetilla ei ostella kalliimpia meikkejä tuosta noin vaan.


Ensimmäiset ostokset tein Libertyn Narsin tiskiltä. Olin luvannut itselleni, että saan ostaa toisen Narsin poskipunan, kunhan se olisi erilainen kuin jo omistamani Orgasm, ja vielä mieluusti matta. Ihanan myyjän kanssa valittiin mulle sävy Gina, joka on matta persikkaisen rusertava sävy (Narsin nettisivujen mukaan sävy on tangerine). Oikein nätti! Hintaa tällä oli 21 puntaa.


Toinen Narsin ostos oli suosikkini Pure Radiant Tinted Moisturizer sävyssä St. Moritz. St. Moritz on medium1-sävy, ja on siis jonkin verran tummempi kuin jo omistamani sävy, Finland, jonka tummuus on fair1. Tummemman sävyn hankin kesää varten, ja otin astetta tummemman sävyn jotta voin sekoitella noista kahdesta sitten sopivan sävyn. Lisäksi, mulla on tapana ruskettua hyvin kaikkialta muualta paitsi naamasta, joten tälle voi olla käyttöä ihan vain rusketuksen tasaamisessakin. Maksoin tästä 27 puntaa, eli melkein 5 euroa vähemmän kuin Pariisin Sephorassa!Ja sitten ehdottomaan suosikkiini, eli Urban Decayn Naked II -palettiin! Alunperin tarkoituksenani oli ostaa Narsilta joku neutraali luomiväriduo, mutta aika pian tajusin, että 21 puntaa kahdesta luomivärista on aika paljon verrattuna UD:n 36 puntaan 12 luomiväriltä. Täysin looginen ja järkevä ostos siis! ;)

Esittelen tämän ihanuuden vielä paremmin swatchien kanssa, mutta tässä on siis 12 erilaista enemmän tai vähemmän neutraalia sävyä, jonka lisäksi mukana tuli täysikokoinen kaksipäinen sivellin ja minikokoinen huulikiilto (sekin toki sävyssä Naked). Koko setti maksoi 36 puntaa eli reilut 40 euroa, ja on kyllä jokaisen sentin arvoinen!