keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Lancasterin lankeamukset

Olin viikonloppuna kyläilemässä ystäväni luona Lancasterissa, ja saihan sielläkin kaivella kuvetta, kun vihdoin löysin muutamia muualta loppuneita tuotteita. Lancasterin Bootsissa oli hyllyt täynnä muutamaa Soap & Gloryn tuotetta, joita olin etsinyt kissojen ja koirien kanssa pitkin Lontoon Bootseja. Lisäksi kokeilin K:lla paria niin mahtavaa tuotetta, että oli pakko ostaa heti omat kappaleet niistä.


Soap & Glorylta ostin "osta 3, maksa 2" -tarjouksesta kauan himoitsemani kolmikon. Vihdoinkin löysin Peaches & Clean -puhdistusmaidon ja Clarity-puhdistusgeelin. No Clogs Allowed -naamion olin suunnitellut ostavani kahden edellämainitun kanssa, joten se lähti myös mukaan. Hand Food tuli alla olevien hiustuotteiden "osta 3, maksa 2" -tarjouksen ilmaistuotteena.


Seuraavat kaksi hiustuotetta olisivat todennäköisesti jääneet kaupan hyllyille, ellen olisi saanut testata niitä K:lta. Toni & Guyn hiuspuuteri on aivan mahtavaa, sillä saa todella helposti tekstuuria ja tuuheutta tukkaan. Hintakin oli alle 8 puntaa, joten oikein hyvä ostos! John Friedan suoristava ja siloittava -föönausgeeli on myöskin parhautta, olinkin juuri valitellut kun hiukset jää aina föönauksen jäljiltä pörröisiksi. Tämä maksoi hieman alle 6 puntaa, ei siis pahan hintaista.

Alkaa shoppailun määrä pikkuhiljaa vähän hirvittää, saankohan nämä kaikki painorajan sisällä lentokoneen ruumaan :D Lisäksi sinne pitäisi mahduttaa kasa kirjoja, joita olen ostanut täältä gradua varten. Jännät paikat!