sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Naked II - eka meikkikokeilu

Eka Urban Decayn Naked II -paletillani tekemäni meikki, olkaas hyvät! Olen ihan rakastunut Nakediini, on se vaan niin himputin monikäyttöinen ja ihana! Nyt on alkanut tietty himottamaan myös se ihan originaali Naked-paletti, mutta pitäisi kyllä vähän rauhoittua näitten meikkiostosten kanssa.


Silmämeikissä olen käyttänyt pelkästään Naked II -paletista löytyviä sävyjä. Luomet pohjustin Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionilla. Levitin liikkuvalle luomelle sävyä Suspicious, jättäen kumpaankin kulmaan hieman tyhjää. Sisäkulmaan levitin sävyä Bootycall tuomaan valoa. Ulkonurkkaan, luomivakoon ja alaluomelle levitin sävyä Busted, jonka häivytin Foxylla. Lopuksi tein kajal-rajaukset H&M:n mustalla eyelinerilla, jotka vielä vahvistin sävyllä Blackout. Levitin Blackoutia hieman myös alaluomen vesirajalle. Ripsien taivutus, päälle ripsaria (Max Factor 2000 Calories) ja valmis!Huulilla muuten on yhtä suosikkihuulikiilloistani, Narsin Orgasmia. Tätä tulen ostamaan lisää, jos saan tämän joskus kulutettua! Poskilla on myös Orgasmia, tosin ihan poskipunan muodossa.


Here's a makeup look done with Urban Decay's Naked II palette. I've used Suspicious over the moving lid, leaving small parts on both corners empty. On the inner corner I've used Bootycall, and on the outer corner, outer crease and the lower lid I have Busted, which I've blended out with Foxy. I used H&M eyeliner in Black to line my lashline, which I then smudged with Blackout. I also used Blackout on the inside of my lower waterline. On my lips I have Nars lipgloss in Orgam, and on the cheeks I have Nars blush in Orgasm, too.