lauantai 14. heinäkuuta 2012

Go with the Flow Cosmetics

Flow on suomalainen luomukosmetiikkaamerkki, josta itse en ollut kuullut ennen Glitz & Glam -blogin esittelyä. G&G järjesti esittelyjen yhteydessä arvonnan, ja minua potkaisi kerrankin onni! Sain kotiin kannettuna (tosin hetkellisestä Lontoossa asumisesta johtuen äitin kotiin) neljä täysikokoista tuotetta, jotka on suunnattu sopimaan minun ihotyypilleni, eli rasvoittuvalle sekaiholle.

Olin voitosta aivan innoissani, koska tykkään suosia luonnon- ja luomukosmetiikkaa, ja Flow on samalla myös suomalainen, ja suurin osa tuotteista on myös valmistettu Suomessa. Aikamoinen jättipotti! Menin tietysti heti tutkimaan nettisivuille tuotteita, ja huomasin, että merkki on myös varsin edullinen (tuotteet alkaen 3 €).


Sain itse Savi-merilevä kasvosaippuan, Tasapainottavan kasvoveden, Valkea savi kasvonaamion ja Hamppu hoitovoiteen. Harmitti että kesti melkein kuukausi että pääsin testaamaan näitä!
Savi-merileväsaippua on kasvoille tarkoitettu palasaippua, jolla voi poistaa meikin, mutta ei silmämeikkiä. Saippua on hyvin saippuamainen, se vaahtoaa hyvin ja pehmeästi, ja iho jää tämän jäljiltä natisevan puhtaaksi. Mielestäni tämä ei kuitenkaan tuntunut kuivattavalta, joten jää ehdottomasti käyttöön. Olen itse hieronut saippuaa ensin käsiini ja siitä kasvoille, mutta tätä voisi toki hieroa kasvoille suoraankin. Tällä on Flow:n nettikaupassa hintaa 6,5 €, eli ei ole todellakaan kallista! Lisäksi pieni saippuapala on kätevä ottaa mukaan esim. matkoille.Tasapainottava kasvovesi on vain kolmea (!!) raaka-ainetta sisältävä tuote, joka on pakattu kätevästi pumppupulloon. Tuote tuntuu iholla hyvältä, mutta miinuksena on melkoisen tuhti tuoksu. Päällimmäisenä tuoksusta haistan rosmariinin, mutta tuoksuun sekoittuvat myös laventeli ja neroli (jotka ovatkin ne ainoat kolme ainesosaa). Hajusta huolimatta aion ehdottomasti käyttää tämän loppuun asti, mutta tuskin tulen ostamaan tätä uudelleen, ellen sitten totu hajuun käytössä. Tämä maksaa 15,9 €, ja on saamistani tuotteista kallein. Ja silti melko halpa, eli kotimaisen luonnonkosmetiikan ei tarvitse tosiaan viedä vararikkoon!Valkea savi -kasvonaamiosta tuli uusi suosikkini! Purkki on täynnä vaaleaa savijauhetta, josta voi omien mieltymysten mukaan sekoittaa naamion joko kasvoille tai vaikka hiuspohjalla. Saven sekaan voi sekoittaa ihan vaan vettä, tai oman maun mukaan öljyjä tai muuta hoitavampaa tuotetta. Olen testannut aiemmin Dr. Hauschkan savinaamiota, ja tämä vie ehdottomasti pidemmän korren! Tässä on miellyttävä tuoksu, ei lainkaan niin "maanläheinen" kuin Hauschkan naamiossa. Ainoa pieni miinus on, että hieno jauhe pöllyää helposti, mutta se nyt vaan on ko. tuotteen ominaisuus. Tällä on hintaa 8,9 €, eli ei tosiaan mikään paha, varsinkin kun näin suuri määrä savijauhetta kestää tosi pitkään.


Hamppu hoitovoidetta testasin vain käsille, sillä voide on sen verran tuhtia, ettei se sovi kasvojeni iholle näin kesäaikaan. Voide levittyy ja imeytyy yllättävän hyvin. Tuoksu on makeahko ja yrttinen, mielestäni miellyttävä. Tämä maksaa 12,9 €, eli halvassa hintaluokassa liikutaan.

Suosittelen ehdottomasti Flow kosmetiikkaa kaikille, sillä merkiltä löytyy tuotteita ihanista palasaippuoista vartalonhoitoon. Hinnat ovat pääasiassa edullisia, joten ei tule edes kukkarolle kalliiksi. Tästä merkistä kuullaan vielä!