lauantai 28. heinäkuuta 2012

Urban Decay Naked II

Urban Decayn Naked II -paletti, kulttisuosiota nauttivan Naked-paletin pikkusisko muutti luokseni Lontoon meikkitaivaasta. Paletissa on 12 hyvänkokoista (1.3 g) luomiväriä, jotka ovat pigmenttisiä ja ihania koostumukseltaan. Paletissa on 3 mattasävyä, ja glittersävyä. Paletin mukana tuli kaksipäinen synteettinen sivellin ja minikokoinen Lip Junkie huulikiilto sävyssä Naked. Koko paketilla oli hintaa 36 puntaa, eli tämänhetkisellä kurssilla n. 46 euroa.
Paletissa on neutraaleja sävyjä, joista voi helposti yhdistellä kaikkea todella huomaamattomasta meikistä  tummaan smokey eyehin. Neutraalien sävyjen ystävällä tämä on nappisostos, sillä tällä saa tehtyä meikit tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tässä sävyt paletissa:

Foxy, Half Baked, Bootycall, Chopper
Tease, Snakebite, Suspect
Pistol, Verve
YDK, Busted, Blackout
Ja tässä vielä swatchit, sävyt ovat samassa järjestyksessä kuin paletissa. Half-Baked ja Chopper näyttävät turhan oransseilta, molemmat sävyt toistuvat paremmin ylläolevissa kuvissa.


Kivana bonuksena voi mainita sen, ettei Urban Decay testaa meikkejään tai niiden raaka-aineita eläimillä. UD:llä oli tosin hetki sitten pientä konfliktia tämän periaatteen kanssa, mutta siitä voi lukea lisää esim. täältä ja sittemmin täältä. Kovan kritiikin takia UD on tosin nykyään taas cruelty free, mutta antaahan tällainen aina pienen lommon eläimiä kunnioittavaan imagoon.