keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Oulu - Check!

Oulun seikkailu oli tosi hauska, vaikka säät ei ihan suosineetkaan. Pohjosessa oli hippasen kylmä jopa auringon paistaessa, johtui varmaan ikävästä merituulesta. Lisäksi parina päivänä satoi, mutta minkäs teet tälle Suomen kesälle.

Tykkäsin ihanista merimaisemista :)
Oltiin tosiaan S:n veljellä kylässä. Majatalossa asui myös kaksi aivan ihanaa kissaa, josta toisesta sain tosin ihan armottoman allergisen reaktion. Allergialääkettä nassuun vaan, en malttanut olla paijailematta maailman sympaattisinta pullukkaa. Olin sitäpaitsi ihan karvakasan uusi bf, se tuli aina istumaan mun syliin, jopa ruokapöydässä!

On se söpö!
Ilmeisesti hieman harvinaisempi tapaus, punainen tyttökissa.
Kouluttautumisen ohella ehdittiin hyvin kierrellä kauppoja ja lomailla. En kyllä tullut ostaneeksi muuta kuin metrilakua, mutta se kiertelyn ja seikkailun fiilis onkin se tärkein.

Oulun katutaidetta - Melli approves!
Käytiin monissa teidän suosittelemissa paikoissa, kiitos vaan neuvoista! Never Grow Up ihastutti luomudrinkeillä ja letkeällä meiningillä, vaikka harmittikin kun riippumattotuolit oli varattu. Pannusta sai kuin saikin aivan törkeän hyvää pannupitsaa, poikkeuksellisesti koko seurue otti pitsat! Pannukakkutaloa tyydyttiin ihastelemaan vain ulkoa, paikka oli nimittäin ihan täynnä kun oltaisiin menty kahvittelemaan. Kertonee jotain paikan suosiosta (tai silloisesta armottomasta kaatosateesta). Kokonaisvaikutelma Oulusta oli positiivinen, tulee varmasti sukuloinnin parissa käytyä siellä vielä monesti, eikä haittaa!