sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Merellisiä sävyjä Barry M:ltä

Ostin Lontoosta pari Barry M:n lakkaa ihan päähänpistosta. Mulla on ollut Barryn lakkoja aiemminkin, ja voin sanoa, että näissä kyllä hinta ja laatu kohtaavat! Värivalikoima on melkoisen hyvä, löytyy räikeää, glitteriä ja perussävyjä. Efektilakkojakin löytyy, mm. erilaisia crackleja ja magneettilakkoja. Hintaa pullolla on 2.9 puntaa, eli reilu 3 €, efektilakat ovat hieman kalliimpia efektistä riippuen.

Itse nappasin ostoskoriin sävyt Retro Blue (tämä nimi lukee pullossa, nettisivuilla nimeksi kerrotaan Electric Dreams) ja Teal. Retro Blue on nimensä mukaisesti Retro-sarjaa, Teal taas kuuluu normivalikoimaan. Molemmat lakat ovat todella peittäviä, jos lakkaa levittää reilusti, voisi jopa yksi kerros riittää! Nämä myös pysyvät kynsillä kuin tauti, vielä viidenkin päivän jälkeen Retro Blue -lakkaukseni on esiteltävässä kunnossa.

Tässä vielä lakat tositoimissa:Retro Blue/Electric Dreams on kirkkaansininen pienellä shimmerillä. Peittää hyvin ja kestää lohkeilematta. Kuvan kynsissä 2-3 kerrosta, koska suosin ohuita kerroksia yhden peittävämmän sijasta. Ainoana miinuksena täytyy mainita, että saattaa värjätä kynsiä ja kynsinauhoja hieman sinertäviksi, varsinkin jos ei ole käyttänyt aluslakkaa.

Luonnonvalo.
Kellertävässä sähkövalossa tästä erottuu jopa näin paljon vihreää.
Teal on turkoosi lakka, jossa on frost-koostumus. Tätä tarvitsee levitystavasta riippuen 2-3 kerrosta, hyvin peittävää siis tämäkin (kuvan kynsissä 3 kerrosta). Tämäkin kestää kynsillä hyvin, ei tosin ihan yhtä hyvin kuin sininen siskonsa.


I bought some new Barry M polishes from London! These beauties were £2.99 apiece, and they're totally worth it! Both apply like dream, and last for ages without chipping.