tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäiväkynsiä

Tänään on ystävänpäivä, ja ajattelin juhlistaa sitä tekemällä parit kynnet muutamien parhaiden ystävieni inspiroimana. En nyt ehtinyt tehdä kynsiä kaikkien rakkaiden mukaisesti, joten älkää pahastuko jos ette mahtuneet joukkoon! Olette silti tärkeitä ja ihania kaikki! Lisäksi mua varmaan harmittaa teidän puuttuminen enemmän kuin teitä, ehkä ensi vuonna sitten? En ole varma, haluavatko ystäväni nimiänsä blogiini, joten käytän vain nimien etukirjaimia. Uskon että ihmiset kyllä tunnistavat itsensä :)

Ekat kynnet on omistettu A:lle! A:lla on ehkäpä maailman hauskin ja persoonallisin tyyli, ja hän käyttää mielellään mm. ripsenpidennyksiä. Usein A:lla on klassisen tyylikäs ranskalainen manikyyri, joten sellaisen tein itsekin. A aina harmittelee, kun ei saa strasseja pysymään kynsissään, joten laitoin niitäkin sekaan.


Sitten J:n kynnet! J:n kynsiin oli saatava pohjalakaksi OPIn DS Opulence, koska se on meidän molempien mielestä ihan "J:n värinen". J tykkää kasveista ja kukista, ja teinkin näihin sitten kukkia joiden keskelle laitoin strassit. Alkuperäinen ideani oli tehdä Star Wars -henkiset kynnet, mutta valitettavasti taidot eivät ole ihan vielä sillä tasolla, Sori J!


Tummanpuhuvat kynnet ovat saaneet inspiraationsa K:sta. K:lla on ihana tummanpuhuva tyyli, vaikkakin hänellä on viime aikoina alkanut näkymään enemmän värejäkin. Alla on Orlyn Liquid Vinyl ja kärjissä liukuvasti K:n minulle antamaa Revlonin Facets of Fuchsiaa ja Manhattanin 302:sta.


Hyvää ystävänpäivää kaikille ihanille lukijoilleni, olen ihan mielettömän iloinen ja onnellinen teistä jokaisesta! Ajattelin järjestää teille jonkun arvonnan kunhan päästään 50 lukijan yli :) Tässä onkin kivasti tulossa se Pariisin matka, voisin sieltä koittaa ettiä ainakin jotain palkintoja.

Happy Valentine's day to everyone! I made some nails inspired by a few of my friends since I thought this was a good way to celebrate Valentine's and friendship. I really liked doing nails inspired by other people, it was really nice! Must do this again!