lauantai 4. helmikuuta 2012

Omppua

Ostin loppuneiden XZ Kinuski & Karpalo shampoon ja hoitoaineen tilalle saman sarjan Aito Omena tuotteet. Nämä lupaavat hiuksille kosteutta ja kiiltoa, ja tehoaineena näissä on kotimainen omenaviinietikka (josta yllätyin, luulin että nämä vain tuoksuvat omenalle). Tuoksu on aivan ihana, kirpeä omena, tykkään todella paljon! Hoitoaineesta voi oikein tarkkaan nuuskimalla haistaa hivenen omenaviinietikan hajua, mutta se ei ole mitenkään häiritsevää.


Kaikki kokeilemani XZ:n tuotteet ovat olleet todella hyviä perustuotteita. En useinkaan huomaa mitään eroa eri shampoiden välillä, joten olen tykännyt XZ:n ihanista tuoksuista ja halvasta hinnasta (n. 3 €). Hoitoaineissa en tykkää hurjista silokonipommeista nyt kun mulla on lyhyemmät hiukset, joten XZ:n hoitikset ovat hoitaneet asiansa hyvin, plussaa edelleen kivoista tuoksuista ja hinnasta. Näitten Aito Omena -tuotteiden ainut huono puoli taitaa se, että hoitiksen korkki ei ole vihreä. Taitaa tosin johtua siitä, ettei Aito-sarjassa ole värikoodattu kuin shampoiden korkit. XZ:n sivuilla voi muuten tehdä hiustestin, jolloin saa suositukset jokaiselle parhaiten sopivista tuotteista.

Pakko muuten sanoa, että musta oli tosi symppistä kun eilen yksi miespuolinen kaveri tokaisi räiskintäpelin lomassa että "tytöt on söpöjä ku ne kattoo huulipunakuvia" siinä vaiheessa kun olin tuijotellut Cherry Culturea ja Nyxin swatcheja noin kolme tuntia putkeen :D On parasta että oikeastaan kaikki avon kaverit on munkin kavereita, kehtaa olla rönttänä kotona kun saa vieraita ja puuhailla omia juttuja.