maanantai 27. helmikuuta 2012

Vierailulla: Beauty Putiikki

Olen jo pitkään halunnut käydä tutustumassa Beauty Putiikkiin, josta olen lukenut monesta blogista hyviä kommentteja. Putiikki sijaitsee osoitteessa Itsenäisyydenkatu 1, ja löytyy siis Tampereelta. Monta kertaa ohi kävellessäni minua hämäsi etten nähnyt katutasossa mitään kosmetologiin viittaavaa, mutta itse Putiikki löytyykin alakerrasta, kun katutasossa taas palvelee kampaamo The G.O.S.

Aula
Koska ihoni on taas alkanut kiukuttelemaan ja puskemaan finniä, halusin varata ajan johonkin kasvohoitoon. Päädyin valitsemaan ultraäänihoidon, jota olen jo pitkään halunnut kokeilla. Koska kosmetologille ei ole kovin usein varaa mennä, en halunnut sitä perinteistä mekaanista puhdistusta hoitooni, vaan enemmän hemmottelua ja ihanuutta. Ultraäänipuhdistus sopii kaikille ihotyypeille, ja sen luvataan kuorivan ihoa, puhdistavan syvältä

Kosmetologin hoitohuone
Hoidon aluksi kosmetologi puhdisti ja kuori ihoni, jonka jälkeen ihoa käsiteltiin n. 15 minuuttia ultraäänilaitteella. Laite oli lastaa muistuttava metallilevy, ja sillä käytiin ensin kasvovedellä kostutettua ihoa läpi. Itse hoito ei tuntunut juuri miltään, vähän kuin joku olisi rullaillut ihoa pienillä rullilla. Ultraäänestä lähti hieman sirisevä ääni, mutta ainakaan minua se ei haitannut. Koska olin hoidossa ensimmäistä kertaa, valittiin minulle n. puolen sentin syvyyteen ulottuva tehokkuus (suurin teho ulottuu jopa 1,25 cm syvyyteen). Hoidon päätteeksi iholleni levitettiin kahta erilaista naamiota, t-alueelle syväpuhdistavaa savinaamiota ja muualle kosteuttavaa naamiota. Naamiot tuntuivat mukavilta, ja erityisesti kosteuttava naamio tuoksui aivan ihanalta. Iho ei punoittanut lainkaan hoidon jälkeen ja kotiin kehtasi lähteä hyvin ilman meikkiä. Kosmetologi sanoi, että parin päivän päästä iho alkaa pukkaamaan epäpuhtauksia ulos, ja itselläni huomasi selvästi jo seuraavana päivänä kuinka iho alkoi puhdistumaan. Mulla oli ollut leuassa n. viikon isohko ihonalainen finni, joka puski esiin jo seuraavana aamuna. Tehokasta!

Ultraäänipuhdistuksen hinta on Beauty Putiikissa 50 €, ja kaikista Putiikin hoidoista saa vielä 10% opiskelija-alennuksen (saman verran alennusta saavat myös eläkeläiset ja varusmiehet). Itse sain mukavana yllärinä alea 15%, kun tein juttua blogiini. Tästä ei ollut sovittu mitään, olin vain aikaa varatessani varmistanut että käyhän jos otan muutaman kuvan blogiini kuvitukseksi.

Aion jatkossakin ehdottomasti käydä Putiikissa hoidoissa, hinnat ovat mielestäni todella kohtuullisia ja henkilökunta mukavaa. Kosmetologihoitojen lisäksi Putiikista saa myös hierontaa, ripsipidennyksiä, ihokarvojen poistoa, suihkurusketusta ja monenlaisia käsi- ja jalkahoitoja (mm. rakennekynsiä ja Minxejä). Seuraavaksi aion kokeilla jotain ihanaa hierontaa, ja kesäksi on tietty käytävä ottamassa pedikyyri. Todella mukava ja viihtyisä paikka, suosittelen ehdottomasti käymään! Eläinystäville vielä tiedoksi, että paikalla on myös aivan ihanana Nani-chihuahua, joka jo yksinään riittää syyksi paikalla piipahtamiseen! :)