keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Nyx Round Lipstick + swatches

Olen jo esitellyt kynsituotteet Nonpareil Boutiquen tilauksestani, ja tänään päästään pääsyyhyn miksi alunperin tilasin sieltä. Monessa blogissa hehkutetut Nyxin Round Lipstickit, joissa on päätähuimaava värivalikoima ja hintaa vain parin euron alle pari euroa. Houkuttelin äitin mukaan tilaukseen, ja esittelen tässä myös hänen tilaamansa sävyt, jos niistä olisi joillekin hyötyä.


 
Näissä swatcheissa ei ole mitään pohjalla, eikä huultenrajauskynää ole käytetty. Huulipunia on laitettu pari kerrosta. Jotkut tarvitsisivat selkeästi rajausta, ja joitakin tartteisi levitellä vähän huolellisemmin, mutta värit toistuvat mielestäni melko hyvin.

Hebe
Apollo
Rosebud
Louisiana
Pink Lyric
Fusion
Thalia
Pumpkin Pie
Darling
Itselleni tulivat sävyt Hebe, Apollo, Pumpkin Pie ja Darling. Äitille tuli loput eli Rosebud, Louisiana, Pink Lyric, Fusion ja Thalia. Toivoisin kyllä ettei äiti tykkäisi Rosebudista, se ihastutti minut ihan täysin! Koostumus vaihteli näissä jonkun verran, esim. Fusion oli aivan ihana ja kevyt levittää, kun taas esim. Louisiana oli paksumpaa ja peittävämpää.

Here are some swatches of Nyx Round Lipsticks. I haven't used anything else but the actual product, so you'll get a nice sense of how it looks plain. Surely, most of these would benefit from a bit of lip liner or primer, but here's them "just the way they are". I ordered these from Nonpareil Boutique with my mom, and actually five of these are going to her. I swatched hers too, there can never be too much swatches of anything.