keskiviikko 22. helmikuuta 2012

iHerb-tilaus

Tilasin tuossa jokin aika sitten ekaa kertaa iHerbilta, jota olin monesti selaillut sillä silmällä. iHerbin paras ja huonoin puoli on sen järjettömän kokoinen valikoima, sillä vaikka tuotteita on vaikka kuinka paljon, on niiden selaaminen melkoisen työlästä jos ei tiedä mitä on hakemassa. Täältä voi kuitenkin löytää todella edullisesti kaikkea vitamiinilisistä pyykinpesuaineisiin! iHerbista saa viiden dollarin alennuksen ekalla tilauksella, lisäksi jokaiseen tilaukseen saa sisällyttää valitsemansa näytteen ilmaiseksi. Postikulut ovat joko tosi halvat: neljä dollaria jos tilaa yli 40 dollarilla, muutoin ne ovat 6 dollaria (tuotteiden maksimipaino yhteensä n. 1,8 kg). Tosin tällä hetkellä ainakin minulla sivusto näyttää free international shippingiä, en tiedä miksi.

Enemmittä puheitta siirrytään tilaukseen! Paketti tuli reilussa viikossa perille, ja tavarat oli pakattu siististi pahvilaatikkoon. Mahdollisesti vuotavien tuotteiden korkit oli lisäksi teipattu kiinni, plussaa siitä.


Ecotoolsin siveltimet ovat aivan ihania, ja itseasiassa yksi pääsyistä miksi olin iHerbiin aiemmin edes tutustunut. Ecotoolsin siveltimet ovat siellä nimittäin todella paljon Suomen hintoja halvempia! Tilasin itse kuuden silmämeikkisiveltimen setin ja aurinkopuuterisiveltimen. Bamboo 6 Piece Eye Brush Set maksoi 7,2 dollaria (n. 5,5 €) ja Bamboo Bronzer Brush 8,5 dollaria (n. 6,5 €).


Avalon Organicsilta tilasin Vitamin C Balancing Facial Tonerin hintaan 7,4 dollaria eli 5,7 €. Tässä salisyylihappoa kuten suosikkikasvovedessäni Cliniquen Mild Clarifying Tonerissa, ja ajattelin kokeilla olisiko tästä sille korvaajaa. Tuote lupaa puhdistaa ja pienentää ihohuokosia sekä ylläpitää ihon kosteustasapainoa, saas nähdä miten toimii. Ainakin tämä oli saanut paljon positiivisia arvosteluita! Tuoksu on aivan ihanan appelsiininen, tosi raikas.


Olen katsellut Methodin käsisaippuoita Stockmannilla vaikka kuinka monta kertaa, mutta jotenkin 7 € käsisaippuasta tuntui liian kalliilta. iHerbistä samaista saippuaa sai yli puolet halvemmalla, joten ostoskoriin lähti! Hinta oli siis 3,9 dollaria (n.3 €) ja kyseinen yksilö on tuoksultaan Waterfall (vähän miehinen tuoksu). Näitä aion tilata ehdottomasti lisää!


Avolle tilattiin Herbatintin hiusväri, jota hän on normaalisti ostanut Ruohonjuuresta yli 20 € hinnalla, kun iHerbistä sitä saa 12,2 dollarilla eli n. 9 eurolla! Herbatintin värejä ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä monia tavallisissa hiusväreissä olevia aineita, kuten ammoniakkia, hajusteita tai parabeenejä. Tämä ei tuoksu levitettäessä juuri miltään mikä on iso plussa, sillä hiusvärit haisevat mielestäni yleensä pahalle, ja minähän niitä hiuksia saan avollekin kuitenkin värjätä.


Ilmaisnäytteeksi valitsin Nekun hehkuttaman Egyptian Magic All Purpose Skin Creamin näytteen. Sen lisäksi pakettiin oli laitettu mukaan St. Dalfourin Black Cherry teepussi, Acai marjajauhetta ja hassu pieni viivoitin/suurennuslasi. Mietittiin avon kanssa että onkohan tällä tarkoitus syynätä incejä :DOlen jo pitkään halunnut kokeilla jotain ihoa puhdistavaa teetä, mutta Suomessa niiden hinnat ovat olleen sen verran korkeita, etten ole toistaiseksi saanut ostettua. Tilasin täältä kuitenkin Yogitean Skin Detox teetä hyvin sopuisaan 3,8 dollarin eli n. 2,9 euron hintaan. Yogitea on muutenkin yksi suosikkiteemerkeistäni, joten olin iloinen bongatessani niitä iHerbistä edullisin hinnoin.


I finally ordered some products from iHerb after thinking about it for months. The site has an immense variety of products (everything from laundry detergents to vitamin supplies), and if you don't know what you're looking for it may prove to be quite confusing. I think iHerb is one of the best web shops there is, not only because of the great variety of products but also because the shipping costs are ridiculously low. I'll write about the products after I've tried them more!