torstai 27. joulukuuta 2012

Uutuuksia Seppälästä ja H&M:lta

Kävin ennen joulua kiertelemässä kaupoilla, ja löysin kivoja juttuja tosi halvalla! Seppälästä löytyi Wet'n'Wildin Mega Shield -huulipuna sävyssä That's Berry Beautiful. Puna on hieman läpikuultavaa ja liukuu huulille ihanasti. Koostumus tuo mieleen Revlonin Colorburst lip butterit, sillä erotuksella että tämä kestää huulilla paremmin. Hinta oli vain 4,95 €. Suosittelen kaikille!


Mukaan lähti myös Flormarin Matifying Top Coat, vihdoin ja viimein kuukausien mattaavien päällyslakkojen katselun jälkeen. Nyt sain sitten aikaiseksi ostettua, ja alkuvaikutelma Flormarin versiosta on tosi hyvä. Tämä maksoi 3,95 €.

H&M yllätti positiivisesti kynsilakkaosastollaan, josta olisi löytynyt vaikka mitä ihanuuksia! Ostin kuitenkin vain kaksi lakkaa, punakultaisen Je T'aimen ja oliivinkultaisen Antique Goldin. Molemmat olivat 1,95 €/kpl. Molemmat vaikutti ensi swatchailulta aika ohuilta, erityisesti Antique Gold.
Antique Gold, Je T'aime
H&M - Je T'aime
Kolme kerrosta + pikakuivattaja
Alla Orly Liquid Vinyl + 3 kerrosta Antique Gold
Ostin myös H&M Smokey Eye Brush -meikkisiveltimen lähinnä lakkauksien siistimistarkoitukseen. H&M:n sivellin maksoi vain 2,95 €, ja vaikutti hommaan ihan pätevältä. Saas nähdä kestääkö käyttöä.


Olin ihan yllättynyt miten kivoja juttuja kaupoissa olikaan, olen tainnut viettää liikaa aikaa nettishoppaillen kun normikauppojen valikoimat tuntui näin ihmeellisiltä.