sunnuntai 2. joulukuuta 2012

New York haul!

Tulin keskiviikkona takaisin Suomeen, ja olen vihdoin ja viimein saanut kuvattua teille kaikki New Yorkin kosmetiikka-aiheiset ostokset. Suurin osa ostoksistani oli tosiaan kosmetiikkaa, sen lisäksi ostin lähinnä joululahjoiksi meneviä juttuja.

Ekana iltana suunnattiin Bath & Body Worksiin koska siellä oli hyviä tarjouksia Black Fridayn takia. Koko Signature Collection eli Bath & Body Worksin oma vartalonhoitolinja oli ota 6, maksa 3 -tarjouksessa, joka oli suhteellisen kuumottava! Käytin itse tarjouksen allaolevaan settiin. Tuotteiden yksittäishinta oli 11 dollaria kappaleelta, paitsi Vanilla Bean Noel body cream maksoi $12.5 ja Twisted Peppermint body mist $14.
Buy 3, Get 3 Free!
Ostin kolme tuotetta Vanilla Bean Noel -tuoksusarjasta, joka kuuluu Bath & Body Worksin Holiday Traditions -joulusarjaan. Tuoksu on niin hyvä, ihana vanilja johon yhdistyy kermakarkki. Ja siis hitto vie, katsokaa kuinka nättejä pakkuksia näissä on! Vasemmanpuolimmaisena on suihkugeeli, sitten body cream ja body lotion.
Holiday Traditions -sarjasta nappasin mukaani Peppermint Twist -sarjan suihkugeelin, body mistin ja body lotionin. Nämä tuoksuu ihan piparminttukarkille, sellaiselle raikkaan sokeriselle. Miinusta kuitenkin body mististä, joka tuoksuu mielestäni jollekin ihan muulle! Tuoksu on kyllä hyvä, mutta ei sitä mitä odotin. Jos joku haluaa kokeilla Ameriikan erikoisuutta niin myyn mielelläni pois.
Maailman suurimmaksi kaupaksi itseään tituleeraavasta Macy'sista tuli ostettua pari juttua. Philosophyn Cookbook-setti on aivan ihana, jokainen tuoksu on niin herkullinen! Itselläni aion pitää varmasti vain Hot Buttered Rhumin (taivaallisen tuoksuista!), osa menee lahjoiksi. Setti maksoi hieman päälle 30 dollaria veroineen ja pitää sisällään neljä suihkugeeliä/shampoota/kylpyvaahtoa, ja kaupan päälle sain vielä Living Grace - suihkugeelin ja minihajuveden. Tuoksu ei ollut ihan omani, mutta tiedän jo kelle nämä sopii täydellisesti joululahjaksi! En halua kuvata näitä tarkemmin, ettei joulupukin salaisuudet paljastuisi ennen aikojaan ;)
Macy'silta nappasin mukaan myös Benefitin They're Real -ripsivärin, joka ei ole ihan vielä minua vakuuttanut ylivoimaisuudellaan. Jatketaan kokeiluja! Hinta oli n. 25 dollaria veroineen.
Sephorasta ostin (tai no, äiti osti mulle) maailman parhaan Dr. Jart+:n Water Fuse bb-voiteen, josta on tulossa arvostelua lähipäivinä. Maailman söpöin puuteripaperipakkaus oli myös pakollinen, olin jo pitkään haikaillut puuteripaperien perään mutten ollut saanut ostettua.
Drugstore-ostoksia tein muutamia, suurin osa on Duane Reade -ketjusta. Drugstoreissa sai monia tuttuja ja tuntemattomia kosmetiikkamerkkejä melkoisen halvalla, esim. kaikki ripsivärit taisi olla alle 10 dollaria. Itseäni kiinnosti eniten tuotteet, joita ei Suomesta saa. Suuren suuri miinus drugstoreille tulee siitä, ettei oikeastaan yhdestäkään tuotteesta ollut testereitä. Tämän takia mm. huulipuna ja luomiväriostokset jäivät vähäiselle, enhän minä nyt testaamatta osta ellen tiedä hyväksi.

Cover Girliltä otin kokeiluun LashBlast 24 Hour -ripsivärin ja luomivärin sävyssä Mink. Tarkkoja hintoja en muista, mutta ripsiväri oli 9-10 dollaria ja luomiväri n. 5 dollaria.
Huuleni olivat ihan hirveässä kunnossa ekoina päivinä, ja kävinkin ostomassa tehopakkauksen niiden hoitoon. Neosporin-niminen tavara on yöllä käytettävä hoitotuote, joka toimi ainakin itselläni kuin taika.   Olen kuullut Burt's Beesin huulirasvoja kehuttavan, joten mukaan lähti Extra-Conditioning versio. Carmex on vanha suosikkini, ja olin iloinen että löysin tätä normaalissa putkilossa purkin tai tuubin sijaan.
Ja huulista puheenollen, maailman paras huulirasvan ja huulipunan yhdistelmä, Revlonen Colorburst lip butter! Hinta oli jossain 10 dollarin kiepeillä, värivalikoima oli hyvä ja laatu uskomaton. Ajattelin, ettei tästä lähtisi väriä nimeksikään, mutta väärässä olin. Ihanan pehmeästi liukuva koostumus, joka jää hieman kostean näköiseksi. Näitä aion hankkia ehdottomasti lisää!
Sally Hansenilta nappasin mukaani Instant Cuticle Removerin, joka on jo testattu ja hyväksi todettu. Ostin tämän itsepintaisten kynsinauhojen poistoon ja yleiseksi manikyyritarpeeksi. Hintaa en yhtään muista, mutta alle 10 dollaria kumminkin.
Paljon tuli kaikkea ostettua, mutta vielä enemmän jäi kauppaan ja mielen sopukoihin kummittelemaan! New York on kosmetiikkanarkkarin taivas, ja yliannostuksen vaara on melkoinen. Itsellä onneksi tuli tolkku vastaan kun tajusin että reissun jälkeen pitäis syödäkin, ja ostosten määrä pysyi mielestäni ihan maltillisena. Varsinkin, kun jokapäiväisiä käyttötuotteita kuten suihkugeeleja ja vartalorasvoja kun menee kumminkin. Mainitsemisen arvoisista tuotteista tulee myöhemmin vielä omat postauksensa, kunhan olen kerennyt testailemaan tarpeeksi.

This is all the cosmetics I bought from New York! I found a lot of great products, but a lot of them had to stay at the shops because I used all my budgeted money for shopping in just a few days. New York was definitely a good place for a cosmetics addict, but there was one thing that really bothered me: there were no testers in the drugstores! How are you supposed to know if something suits you if you can't test it first?