keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Jouluarvonnan voittajat

Olen nyt syynännyt arvontakommentit läpi, ja valinta oli joidenkin kommenttien välillä vaikea. Erityisesti asiaa vaikeutti se, että melkein puolet oli unohtanut mainita, kumman palkinnon haluaisi. Kuitenkin, voittajat on valittu!


Palkinto 1 eli Full Glam Ahead menee nimimerkille Tee, joka kommentoi näin:
Joulussa parasta on kaikki yhdessä puuhastelu: leipominen, kuusen koristelu ja kynttilöiden sytyttely :) Tänä vuonna kaikki tää korostuu entisestään kun ei lahjoja vaihdeta ollenkaan, ollaan kaikki "mukulat" niin vanhoja kuulemma ja oltu niin tuhmia ettei lahjoja ansaita :D

Otan oikeuden toimia joulupukkina ja toimittaa yhden lahjan, vaikka olisi ollut kuinka tuhma! :D


Palkinto 2 eli Coral My World menee nimimerkille .Nekku., ihan vaan koska kommentti muistutti niin kovasti omaa joulunodotustani, joka tosiaan alkaa jo hyvin reilusti ennen kuin edes puut saa syksyisen ruskan. Mullakin tuli marraskuussa ihan pakahduttava jännityksen tunne, odotan joulua niin kovasti etten meinannut oikeasti vaan kestää! Tässä vielä kommentti:

Oma jouluni alkaa heti juhannuksen jälkeen. Tänä vuonna tein joululaulusoittolistan jo heinäkuussa, kuuntelin sitä kuulokkeilla ja hyrisin itsekseni. Ensimmäisistä syksyisistä lehdistä olin riemuissani, puhumattakaan viime viikolla sataneesta lumesta! Marraskuussa jouluhyrinä asettuu perhosiksi vatsaan, eikä ruokakaan enää maistu, kun jännittää niin kovasti. Itse joulu menee ohi niin nopeasti, että minusta on ihan oikeutettua panostaa pyhien odotukseen ajallisesti enemmän. :) Viime viikonloppuna sain vihdoin kaivaa laatikosta joulukoristeet ja -valot, jotka tekevät unisesta aamuhämärästä päivän parhaan hetken. 

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille! Lähetän voittajille sähköpostia ihan näillä näppäimillä.