keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Piparminttua jaloille

Muutamissa blogeissa onkin näkynyt arvosteluja deep steepin ihanasta Candy Mint -jalkavoiteesta. Tuote ei sisällä parabeenejä, keinotekoisia hajusteita tai mineraaliöljyjä. Tämä kosteuttaa hyvin, muttei ole lainkaan jankkimaista, vaan sen sijaan melko kevyen tuntuista. Tilasin omani iHerbista huokeaan 4,7 € hintaan, mutta tätä saa tilattua myös suomalaisesta CosMeryasta, tosin kalliimmalla (12,9 €). Pakkaus on melko iso, 117 ml, joten siitä riittää hyväksi aikaa.

Voiko jalkojen kosteutus olla söpömpää? Ihana minttukarkkikeppejä mukaileva pakkaus sopii jouluun kuin nenä päähän, ja minttujäätelön tuoksu on aivan ihana! Tällaisen tilasin pukinkonttiinkin! ;)
Ja katsokaa miten herttainen ankkakuningas vahtii räpylöiden kosteutusta! Deep steepin tuotteita ei ole testattu eläimillä, josta on todisteena pupumerkki.
Tässä vielä INCI.
Get this foot cream, it's amazing! It smells just like mint ice cream and isn't the packaging just too cute?  I think it looks just like christmas candy canes. Also, it works really well.