keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Just Spotted the Lizard

Olihan munkin pakko hankkia joku lukuisista Chanelin Peridot kopioista, ja (ihan koska Spiderman) valitsin O.P.In version, Amazing Spiderman -kokoelman Just Spotter the Lizardin. Täytyy myöntää, että onhan tää nyt ihana! Kulta-vihreä duochrome, josta voi bongata myös sinistä. 2-3 kerrosta riitti täyteen peittävyyteen. Yllätyin myös tämän kestävyydestä, kolmantenakin päivänä tämä oli vielä ihan priimakunnossa (ja sitten vaihdoinkin lakat).
Miinusta voisi antaa siitä, että tässä näkyy harjanvedot aika helposti. Jos ei ole tarkkana, voi lakka näyttää mielestäni vähän epäsiistiltä.


Tilasin tämän ebaysta, en halua enää tilata O.P.In lakkoja Trans Designilta kun siellä päässä raaputellaan pulloista sarjanumerot pois. Ei ole iso asia, mutta mua se häiritsee, joten tilaan jatkossa O.P.Ini muualta.

Since the nail polish industry keeps popping out dupes for Chanel Peridot, I just had to give in and finally get one for myself, too. I chose O.P.I Just Spotted the Lizard from the Amazing Spiderman collection, just because hey, Spiderman! I really like the gold/green duochrome finish, but the brush strokes are a tad too visible to my taste if you're not really careful when applying the polish.