tiistai 23. lokakuuta 2012

I Love Me -messujen saldoa

Kävin äitin kanssa lauantaina Helsingin messukeskuksessa järjestetyssä I Love Me -messutapahtumassa, joka yhdisti mm. kauneus-, muoti- ja terveysosastot. Omasta mielestäni nämä messut on aina kauneus- ja terveysmessut, ja kutsunkin niitä tällä nimellä.

Messut on mun ja äitin jokavuotinen perinne, ja olinkin taas odottanut tapahtumaa innolla. Palkkapäiväkin oli sopivasti ollut juuri viikolla!


Ehdoton kohokohta oli Dermalogican Face mapping, johon on ollut aina aiempina vuosina ihan jäätävät jonot, mutta nyt jonoa oli vain 3 tyypin verran mua ennen! Totta hitossa venasin sen 10 min, varsinkin kun mun iho on taas ihan jäätävässä kunnossa. En oikeestaan oppinu mitään uutta, mutta hyvähän se on kerrata :) Lisää kosteutta oli mun tuomio, sillä kuulemma voi lähteä ratkomaan ongelmia. Selvä! Mukaan sain hyvän läjän näytteitä, jee.

Kiinnostavaa kierreltävää oli vaikka kuinka, mutta jossain vaiheessa kassit alkoi painamaan ja suunnattiin keskustaan. Keskustasta en ostanut itselleni mitään, mutta törmäsin sattumalta muutamaan ystävään Tampereelta, nice!

Sitten niitä ostoksia:

China Glazelta Some Like It Haute (4€), O.P.Ilta Show It and Glow It! (10€) ja Zoyalta Charla (12€).

Dr. Hauschkalta ostin Kasvoveden ja Puhdistusmaidon yhteishintaan 15€, mikä oli mielestäni aivan loistava tarjous, vaikkei tuotteet ihan täysikokoisia olleetkaan. Mukaan sai läjän näytteitä, mistä aina plussaa!

Itse en ostanut Madaralta mitään, mutta äiti osti, ja saatiin hirveä kasa näytteitä. Kun osti yli 10€:llä tuotteita, sai näytepussukan lahjaksi, ja siellähän oli vaikka mitä. Lisäksi saatiin muita, vähän pienempiä näytteitä sekä Madaralta että Weledalta. Jaettiin näytteet puoliksi.

Terveyspuolelta ostin Suolainhalaattorin, jollaista olin jo aiemmin katsonut netistä. Tämä oli eri merkkiä (Tuisa), ja maksoi 29€, siinä missä aiemmin katselemani maksoi melkein 50€. Mukaan lähti samantien! Ostin tähän myös kilon täyttösuolaa hintaan 7€. Tämän pitäisi auttaa keuhko- ja hengityselinten ongelmiin, itse ostin tämän allergian hoitoa varten.

I spent last Saturday with my mom at the annual beauty, health, fashion etc. fair in Helsinki. The official name of the event was I Love Me, which I guess is quite fitting considering the themes. I bought a few things, more than last year, but still kept myself from destroying my budget. I got Some Like It Haute from China Glaze (4€), O.P.I Show It and Glow It (10€) and Zoya Charla (12€). From Dr. Hauschka I got a Toner and Cleansing milk combo for 15€, which was pretty awesome, although the products weren't full-sized. I also got a salt inhalator to help me with my allergies, and some extra salt for it.