perjantai 1. kesäkuuta 2012

Loppuneet: toukokuu

Noniin, kuten arvelinkin, toukokuussa loppui hieman reilummin tuotteita. Yhteensä loppuneita oli 17. Hyvä vaan, saan sitten ensi kuun aikana hamstrata Lontoosta ihan luvan kanssa!


The Body Shop Cranberry Joy vartalovoi
The Body Shop Cranberry Joy vartalokuorinta 
The Body Shop Cranberry Joy suihkugeeli

The Body Shopin Cranberry Joy -sarja on aivan ihana, eikä mielestäni lainkaan liian jouluinen keväälläkään käytettäväksi. Käytin koko sarjan aikalailla samaan aikaan loppuun, ja aion ehdottomasti hankkia ainakin vartalovoidetta lisää, jos sitä joskus tulee taas myyntiin. Ainoan miinuksen antaisin kuorinnasta, joka oli omaan makuuni hieman liian hellävarainen. Tykkään itse kunnon rakeisista kuorinnoista, ja tämä oli hieman liian hyytelömäinen ja löysä omaan makuuni.


Klippotek kuivashampoo
Clinique Mild Clarifying Lotion
Dove Pro-Age käsivoide

Cliniquen kasvovettä olen käyttänyt uskollisesti jo kolme pulloa, mutta siirryin hetki sitten sen kalliin hinnan vuoksi Avalon Organicsin Vitamin C -kasvoveteen. Olen ollut uuteen kasvoveteeni sen verran tyytyväinen, etten usko palaavani enää Cliniqueen. Lisäksi n. 20 € halvempi hinta houkuttaa! Doven käsivoiteesta tykkäsin joskus, mutta pidemmän päälle haju alkoi tökkiä, eikä tämä nyt muutenkaan kovin kummoista ollut. Hyvä että loppui! Klippotekin parasta kuivashampoota mulla olikin jo varapullo kaapissa, eli tämän loppuminen ei sikäli haitannut. Toisin kuin kahdesta aiemmasta loppuneesta, tästä en luopuisi! Aivan loistava hinta-laatu-suhde!


Lush Almond & Coconut Smoothie suihkugeeli
Lily Lolo Barely Buff sample
Soap & Glory Scrub, Actually vartalokuorinta
Bepanthen Voide

Lushin suihkusmoothie oli aivan ihanaa, pesi hellävaraisesti ja jätti ihon pehmeäksi. Mulla kuitenkin hajosi  tämän purkki matkan varralle, joten siitä miinusta. Sopi aivan ihanasti iltasuihkuisin, jolloin en halua käyttää mitään voimakkaan tuoksuisia aineita. Lily Lolon Barely Buffia mun pitäisi tilata täysikokoinen purkki, mutten ole vielä raaskinut. Aivan mahtava tuote kuitenkin, suosittelen lämpimästi Lily Loloa kaikille jotka haluaa testata mineraalimeikkipohjaa! Soap & Gloryn Scrub, Actually on ihan parasta, ja sen loppuminen olisi harmittanut todella kovasti, ellen tietäisi että pääsen hamstraamaan tätä lisää ihan kohta. Bepanthen taas on niin luottokamaa, että sitä on aina vaan pakko hankkia lisää tuubi toisensa jälkeen. Parasta tehovoidetta!


Dove Intense Repair tehohoito matkakoko x 2
Tricoderm Ekobalsam hiuksiin jätettävä hoitoaine
XZ Aito Omena hoitoaine

Hiustuotteissa loppui vain hoitoaineita, joista yksikään ei ollut kovin maata mullistava. Doven Intense Repair oli muuten hyvä tuote, mutta dovemainen haju häiritsi. Tricodermin hiuksiin jätettävä hoitoaine sisälsi lämpösuojan ja oli siitä mainio, mutta tylsää pulloa ja tuotetta en jää kaipaamaan. XZ:n Aito Omena -hoitoainetta saatan joskus ostaa uudestaankin, sillä tykkään Aito Omena -sarjan tuotteiden tuoksusta niin paljon.


Lavera Calendula Balancing Cream
Lumene Natural Code Eye Dramatizer 01 Black

Laveran päivävoide loppui juuri sopivasti kesän ovilla, koska siinä ei ole aurinkosuojakerrointa. Muuten mainio voide olisi joutunut siis kesätauolle joka tapauksessa. Tykkään voiteesta muuten kovasti, ja saatan ostaa syksyn tullen uuden tilalle, kuka tietää. Natural Coden tussimaisesta eyelinerista tykkäsin sen hetken, kun se toimi niinkuin sen piti. Valitettavasti (kuten aavistelinkin) tussi kuivui melko nopeasti (parissa kolmessa kuukaudessa mun käytössä, aiemmin tämä oli äitin eli en osaa sanoa kokonaiskestosta). Tällä sai tarkkaa ja ohutta jälkeä, mutta heikon keston vuoksi en aio hankkia tätä uudestaan.

 
 
KTC Kookosöljy

Punnitse & Säästä -kaupan halvin mahdollinen kookosöljy, maksaa reilut pari euroa. Toimii meikinpuhdistuksessa ja ihovoiteena täydellisesti. Ostan kookosöljyä varmasti lisää, mutta ensi kerralla aion valita luomua.
 
What I used up this month: 17 products in total. At least I'll have a good reason to stack up on some new stuff in London next month :)