keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Marmeladikynnet

Enpäs olekaan muistanut esitellä teille uutta ihanaa kesälakkaani, China Glazen Orange Marmaladea. Mun oli aivan pakko saada ko. lakka nähtyäni sen Sonnelan blogissa. Toisten blogien lukeminen on aina vähän vaarallista rahanmenon kannalta!


Orange Marmalade on aivan ihana oranssi glass fleck -lakka, joka on julkaistu joitain vuosia sitten Summer Days -kokoelmassa. OM:ssa on hieman kultaista shimmeriä joukossa, ja se antaa lakalle ihanasti syvyyttä. OM on muuten ihan täydellinen kesälakka, mutta vaatii melkoisen määrän kerroksia (n.4-5) peittääkseen kynsirajan.


Sain muuten vihdoin ja viimein jo reilun vuoden jatkuneen tatskaprojektini valmiiksi tänään! Hommassa kesti odotettua kauemman, kun en aina saanut aikoja varailtua kun oli niin pitkät jonot. Nyt kyljestä reiteen ulottuva kuva on vihdoinkin valmis, ja olen tosi ilonen! Laittaisin mieluusti kuvia, mutta tuo paikka on vähän sellainen etten viitsi alkaa kuvailla nettiin asti, harmi.

I have totally forgot to show you my new summer polish, Orange Marmalade from China Glaze! This was released a few years back in the Summer Days collection, and it indeed is perfect for summer days. It's a lovely orange glass fleck with golden shimmer to give it some depth. Needs 4-5 layers for an opaque look, but is well worth it!