torstai 14. kesäkuuta 2012

Lontoon ostokset, vol II

No niin, kosmetiikan esittelyt jatkuu taas! Rehellisesti sanoen olen ostanut täällä ihan hirveän määrän kaikkea, mutta onneksi suurin osa on ollut jo ennalta harkittuja ja himoittuja tuotteita, ja loput oikeastaan sellaisia pakko saada -juttuja, joita en ottanut Suomesta mukaan (esim. kynsilakanpoistoaine, kasvonaamio jne).


Soap & Glory on ollut kyllä kova houkutin, olen ostellut ko. merkin tuotteita aika urakalla! Kesäksi ehdoton hankinta oli Glow Getter suihkutettava värivoide, jolla saa kaunista hehkua esim. dekolteelle, olkapäihin tai jalkoihin. Halutessaan tällä voisi feikata koko rusketuksenkin. GG lähtee pesemällä pois, eli on täydellinen tuote itseruskettavia kammoksuville. Toinen pakkohankinta oli minikokoinen hoitoaine. Kotona lähtiessa oli hoitsikat loppu, joten täältä sai ensitöikseen hankkia jonkun kivan hoitoaineen. Valkkasin minikoon Glad Hair Dayn Intensive-versiota, joka on tarkoitettu paksulle/kärsineelle tukalle. Ihan ok tuote, mutten ostaisi kotiin asti.

Teillekin löysi tiensä muutama Soap & Gloryn puteli, elokuussa on nimittäin blogin synttärit, ja silloin on luvassa hieman arvontaa :) Niin ja hei, näitähän saa nykyisin myös Suomesta! Meikkistudio-blogissa oli bongattu JT Beauty Outlet -nettikauppa, joka myy Soap & Glorya.


The Body Shopilla on ollut monena päivänä tosi hyviä tarjouksia. Ostin aivan ihanan vadelma vartalovoin, jota saa aina vain rajoitetusti tiettyinä aikoina (ei ole siis vakiovalikoimassa), ja Raspberry Ripple suihkugeelin, jotta pystyy kerrostamaan ihanaa vadelman tuoksua. Vartalovoi maksoi vain 6 puntaa, ja suihkugeeli 2 puntaa, oli siis todellakin hyvät kaupat!


En ottanut tänne mukaan mitään käsienhoitotuotteita, ja ostin tilannetta paikkaamaan Neutrogenan Fast Absorbing käsivoiteen ja Burt's Beesin Lemon Butter Cuticle Creamin. Molemmat tuotteet ovat aivan ihania! Käsivoiteessa on ihana, mieto tuoksu, ja se tosiaankin imeytyy nopeasti. Kynsinauhavoide tuoksuu myöskin ihanalle, tuoreelle sitruunalle, ja on muutenkin varsin passeli tuote. Käsivoiteen sain ilmaiseksi "osta 3 maksa 2" -tarjouksesta, ja kynsinauhavoide maksoi reilut 5 puntaa.


Sitten vähän ikävämpiä ostoksia. Mulle ja avolle on ilmestynyt täällä jostain syystä ihan ennätysmäärä finnejä ja muita epäpuhtauksia, joten niille piti ostaa muutamia täsmätuotteita. Luulen, että epäpuhtaudet voisivat johtua saasteista, mutta varmasti myös heikommalla ruokavaliolla on osuutta asiaan. Bootsin Deep Cleansing Lotion vaikutti lupaavalle INCInsä puolesta, oli saanut hyviä arvosteluja ja oli halpa, joten se lähti mukaan. Simplen Deep Cleansing Face Mask oli halpa, ja koska en ollut koskaan ostanut ko. merkin tuotteita, lähti tämä testaukseen. Ostin samalta merkiltä myös perus kosteusvoiteen, kun unohdin öisin käyttämäni jojobaöljyn Suomeen.


Lehtien kylkiäiset houkuttelivat minut taas puoleensa, ja tällä kertaa mukaan tarttui Glamour, jossa oli testerikoko Benefitin "That Gal" kuultovoidetta. Hintaa lehdellä oli vaivaiset 2 puntaa, jonka mieluusti maksaisin ihan vaan tuosta minikokoisesta tuotteestakin.