lauantai 9. kesäkuuta 2012

Lontoon ostoksia, vol I

Terkkuja Lontoosta! Tulin tänne tosiaan maanantaina, ja nyt on tullut kaikki peruskaupat kierreltyä. Kämppä on tosi ihana, vuokrattiin siis avon kanssa huone tämmösestä neljän opiskelijakaveruksen asunnosta. Kyseessä ei siis oo soluasunto, vaan ihan perus kimppakämppä. Ilmat ei ole oikein suosineet, mutta eiköhän ne tästä vielä ehdi paremmaksi muuttua!


En ole vielä raaskinut ostaa mitään kalliimpia juttuja, olen hamstrannut lähinnä halpismerkkien tuotteita. Odotetusti Soap & Glorya on kertynyt jo useamman purkin verran, Bootsissa on niin hyvät "osta 3 maksa 2" -tarjoukset. Himoitsemiani kasvoputsareita ei ole tosin tullut yhdessäkään Bootsissa vastaan, harmi!

Tässä siis ensimmäisiä ostoksia:


Soap & Gloryn Fab Pore Hot Cloth Cleanser, Scrub, Actually ja Heel Genius. Mainioita tuotteita kaikki, kuorintaa ja jalkavoidetta olen testannut aiemminkin, ja kasvoputsarin ostin Ostolakossa-blogin suosituksen takia.Enkuissa on myös hieno tapa laittaa lehtien mukaan kaikkea tavaraa. Ostin Marie Claire -lehden suureksi osin ihanan pinkin Ciaten kynsilakan takia. Lehti maksoi alle 4 puntaa, ja sillä sai "ilmaiseksi" vielä kynsilakan! En valita. Ciaten lakka on sävy Jelly Bean, joka on jellypinkki lakka sinisellä shimmerillä.

Here's part one of my London cosmetics haul! I haven't bought anything expensive yet, but here are some of my Boots findings. Some stuff from Soap & Glory: Fab Pore Hot Cloth Cleanser, Scrub, Actually and Heel Genius. Also, I got a Ciate polish in Jelly Bean when I bought Marie Claire.