maanantai 28. toukokuuta 2012

Aurinkopuuterit kalpeanaamalle

Olen aurinkopuuteriasioissa ihan totaalinen noviisi, olen vasta tänä keväänä hankkinut ensimmäisen aurinkopuuterini ever. Mulla on lisäksi muutama samplekokoinen mineraaliaurinkopuuteri, ja ajattelin vähän esitellä näitä, sillä kaikki soveltuvat mielestäni oikein hyvin kalpeahkolle iholle, joka varmaan monilla on vielä näin alkukesästä.


Ainoa täysikokoinen tuotteeni on Milanin Baked Bronzer sävyssä Glow. Sävy on hyvin vaalea, aika oranssihtava, mutta iholla todella luonnollinen. Tämä ei ole kovinkaan pigmenttinen, joten sopii hyvin aloittelijoille ja kalpeammille naamoille. Tässä on jonkin verran hilettä, mutta tämä näyttää musta iholla tosi kivalta, eikä lainkaan discopallomaiselta. Tilasin omani Cherry Culturesta, ja tämä maksoi 8 dollaria.

Milani Baked Bronzer Glow
Valkkasin Lily Lololta hetki sitten kaupanpäällisiksi toisen aurinkopuuterini, sample-kokoisen South Beachin. Tässä pigmenttiä onkin jo reilummin, ja tätä saa levitellä hieman varovaisemmalla kädellä. Tässä sävy on oranssihtavan persikkainen, ja veikkaisin, että tämä sopisi hyvin myös kesäajan poskipunaksi. Tämä on matta, joten sopii niille, jotka eivät pidä shimmeristä.


Vanhin tuotteeni, joka ei varsinaisesti ole aurinkopuuteri vaan "all over face colour" on Bare Mineralsilta. Tämäkin on sample-koko, ja sävyn nimi on Warmth. Tässä on selkeästi ruskea sävy pienellä shimmerillä, ja sanoisin, että vaikka tämä on kolmikosta selkeästi tummin, on tällä saatu jälki melko luonnollista rusketusta vastaavaa. Tämä toimii hyvin myös luomivärinä!

Auringonvalossa
Luonnonvalossa
Here's a brief review on my bronzers! I only have one full-size bronzer that I only got this spring, and then I have two sample sizes. I'm fairly pale during the winter time, so I wanted to start with something kind of light and not too pigmented, and I ended up ordering Milani's Baked Bronzer in Glow. It's a great colour for pale people, and even though it's shimmery it doesn't give you that disco ball look. Lily Lolo's Bronzer in South Beach is quite orangey/peachy, but I think it'd work great as a summertime blush. Bare Minerals Warmth is actually what they call an "all over face colour", but it's pretty great as bronzer. The colour is really natural, and there's only a tad of shimmer in it.