tiistai 22. toukokuuta 2012

Lily Lolo love

Tilasin Lily Lololta vihdoin ja viimein täydennystä jo loppuneiden suosikkisamplejen tilalle. Pakettiin lähti maailman paras mineraalipeiteväri sävyssä Nude, ja mineraalimeikkipohja sävyssä Barely Buff. Peiteväri maksoi 7,3 puntaa, meikkipohja 12,5 puntaa, ja postikulut olivat 4 puntaa. Tilasin samalla myös äitille vaalean luomivärin ja irtopuuterin, ja yli 20 puntaa meneviin ostoksiin sai valita kaksi samplea (tosin vain valituista tuotteista), valkkasin itse meikkipohjan sävyssä Warm Peach ja aurinkopuuterin sävyssä South Beach.  Tilaus lähti Britteihin viime torstaina, ja saapui ovelleni tänään tiistaina, hurjan nopeaa toimintaa!Lily Lolo on uusinut pakkauksiaan viime ostokerrastani, nykyisin purkkien kannessa on Lily Lolon logo, ja purkit ovat muuten mattapintaista muovia. Isoimmissa tuotteissa on kätevät shifterit, jolloin tuotetta ei tule liikaa kerralla.

kosteusvoide / Nude Concealer & Barely Buff Foundation
Mineraalipohjilla saa tosi nätin ja luonnollisen lopputuloksen. Suosittelen näitä erityisesti nyt kesäksi, ei meinaan ala naama kiillellä yhtään niin helposti kuin meikkivoiteen kanssa! Useimmissa mineraalimeikkipohjissa on myös aurinkosuojakerroin 15, joka on kivaa lisää kesän ajalle, ja tietty muutenkin.


I finally ordered the fullsize products to replace my used-up samples from Lily Lolo. I got the concealer in Nude and the foundation in the shade Barely Buff. I also ordered some things for my mum, and since the total was over £20, I got to choose two free samples (from a selected list, including foundation, powder, bronzer and shimmer). I chose a bronzer in the shade South Beach and a foundation sample in Warm Peach. I placed the order last Thursday and it arrived today (Tuesday), so the delivery was super fast!