perjantai 30. maaliskuuta 2012

Millenium, baby!

Minähän olin teille kuvannut vaikka mitä matskua, mutten saa niitä kamerasta ulos! Onneksi kuvatiedostoista löytyi vielä jotain julkaisematonta. Tänään olisi luvassa vuosituhannen vaihteen parhaimmistoa, aka meikämandoliinin alakouluaikaisia meikkejä. Löysin näitä sattumalta vanhojen tavaroiden seasta, ja pakkohan pahimmat parhaimmat palat oli kuvata tännekin.


Aloitetaanpa huulipunista! Kolme näyttäisi olevan Anytimelta, pari Girls-lehden kylkiäisiä ja loput Yves Rocherin näytteitä äitiltä. Glamour! Ja kyllä, käytin oikeasti jopa tuote hopeista. Oli hei millenium-bileitä ja ties mitä! Ottaisin muuten mieluusti tuollaisia pieniä huulipunatestereitä nykyisin, saakohan niitä enää miltään merkiltä?


Luomivärit oli kanssa tosi kivoja, levittelin niitä lähinnä vaahtomuovisilla aplikaattoreilla ja sormin. Onneksi suurin osa silloisista tuotteistani oli todella vähäpigmenttisiä! Merkkivalikoimasta löytyy tällä kertaa jopa Isadoraa (äitiltä, tietysti), Rimmelin kantensä hävittänyt tapaus (jonka ottaisin oitis käyttöön vielä nykyisinkin), jok nimetön ja jälleen näitä ihania Girls-lehden kylkiäisiä.


Tuoksujakin oli kiva tuputella vähän ranteisiin ja korvan taakse. Sain kyseisen trion vaniljasta pahan vaniljatrauman pitkäksi aikaa, vasta nyttemmin olen alkanut taas tykkäämään vaniljan tuoksusta uudestaan.


Huulirasvat oli tietty kivoja jo alakoululaisen mielestä. Kaikki tietty sinisiä, olihan se ja hopeinen nyt millenium-meikkien kuuminta hottia. Tuo heppahuulirasva on muuten hevoskirjakerho Polluxista, onko täällä muita vanhoja Polluxlaisia? :D


Nämäkin oli pakko kuvata! Kuvitelkaahan ylläolevat tuotteet käytössä ja nämä ihanat pinnit päässä. Kyllä oli coolia! Kaikki glitterinen on näköjään ollut jo ala-asteella mieluista, eipä tarvitse miettiä mistä tämä nykyinen innostus johtuu. Erityisen cool oli mielestäni tuo tähtipinni.

Aikamoista settiä olen naamalleni heitellyt! Näiden lisäksi mulla oli myös aivan ihanaa helmiäisvalkoista huulikiiltoa joka näytti aivan... no tiedätte kyllä miltä, ja upean mysteerinen tummansininen huulikiilto. Näistä meikkailu siirtyikin hetken "normivaiheen" kautta goottilookkiin, että kaikenlaista on kokeiltu!

Oh my, I found some of my old (and I do mean old) make up from my father's house. The horror: I really used that silvery lipstick! This isn't all of my make up from my early teenage years, but this gives a good idea how very stylish I looked around the turn of the millenium.