lauantai 17. maaliskuuta 2012

Jos raha ei olisi este...

Sain ihanalta Pumpulipupulta tosi hauskan haasteen, jossa pitää kertoa viisi unelmaa jotka toteuttaisi jos raha ei olisi esteenä. Olenkin vähän salaa toivonut että joku haastaisi minut tähän, kiitos siis Pumpulipupulle!

1. Nars Bronzing Powder ja Illuminator


Molemmat sävyssä Laguna. Kevättä ja kesää kohden haluan saada kasvoille enemmän aurinkoa, ja haluaisin tähän tarkoituksen nimenomaan nämä tuotteet. Bronzing Powder maksaa 35 € ja Illuminator 29 €, eli ei kovin pahoja, mutta silti hieman suuria sijoituksia näin opiskelijabudjetille. Rusketun kesällä melko paljon mutta naama jää aina muuta vartaloa vaaleammaksi, siksi kesällä tarvitaan tummempaa tuotetta ettei naama näytä kropasta irtonaiselta.

2. Hemmotteluhoitoja 


Hierontaa, kasvohoitoja, kampaajakäynti, mitä vain! Opiskelijana nämä ovat harvinaista luksusta, ja erityisesti kasvohoidoissa kävisin mieluusti useammin. Ihoni on sen verran hankala (satunnaisia finnejä, mustapäitä ja hormoninäppyjä), että aivan varmasti hyötyisi vähän säännöllisemmistä tehohoidoista. Erityisesti jokin aikaa sitten testaamani ultraäänipuhdistus vaikutti todella hyvältä iholleni!

3. Marc Jacobs Oh Lola!


Tuoksuttelin tätä lentokentän tax freessa ja ihastuin! Raikas tuoksu, ei liian escadamainen mutta silti makean kesäinen. Tuoksussa on vaniljaa, vadelmaa ja pionia. Pullo on mielestäni vähän järkky ja todella epäkäytännöllinen, mutta mielellään kotiuttaisin tämän silti.

4. The Body Shopin vartalovoit & suihkugeelit


Olen joskus haaveillut kuinka kivan näköistä olisi jos olisi kaikki Body Shopin vartalovoit ja voisi sitten säilyttää erivärisiä purkkeja päällekkäin. Todennäköisesti en kaikista tuoksuista pitäisi, joten valkkaisin tietty vaan parhaat. Mulla on herkkä ja kuivuuteen taipuvainen iho, joten kroppaa saa rasvailla päivittäin, ja erilaisia voiteita kuluukin melko paljon. Tietty ottaisin jokaista vartalovoita vastaavan suihkugeelinkin!

5. Tatuointeja!


Tykkään tatuoinneista hurjasti, ja olen ottanut niitä aika lailla surutta opintolainalla (mielestäni ikuinen kuva on ihan hyvä sijoitus). Toukokuulle mulle on jo varattuna kaksi aikaa, mutta ne on vaan vanhan kuvan viimeistelyä varten. Uusia ideoita on paljon, ja niitä olisi kiva toteuttaa jos rahaa olisi enemmän. Toisaalta tatuointien korkeahkot hinnat on mielestäni ihan hyvä juttu, eipähän tule otettua harkitsemattomia kuvia kun pitää aina miettiä että onko varaa.

Top 5 things I'd get if money weren't an issue! Some Nars goodies (Bronzing Powder and Illuminator in Laguna), Oh Lola! by Marc Jacobs and of course, tattoos. I'd also go to the hairdresser, massage therapist and cosmetologist a lot more often. I'd would be so nice to pamper yourself properly like once in a month or so.

Pictures: http://spoiledpretty.blogspot.com/, http://www.makeup4all.com/http://www.goaccess.org/, http://couponerslivingfree.com/, http://vi.sualize.us/