maanantai 5. maaliskuuta 2012

Brunette!

Värjäsin hiukset ruskeiksi! Tai siis, olihan mun hiukset jossain määrin ruskeat aikaisemminkin, mutta nyt on sitten kunnolla. Halusin eroon punertavan oranssista sävystä, koska se toi mielestäni esiin ihoni epäpuhtauksia eikä näyttänyt hyvältä kaikkien meikkisävyjen kanssa (onpa mullakin ongelmat).


Valkkasin Stockmannin kampaamo-osastolta jo aiemmin hyväksi todenneeni  sävyssä 7/3, . Hintaa tällä oli 14,7 euroa, ei siis ihan halvimmasta päästä. Iskin sitten värin päähän ja hups, tästähän tuli tumma! Valitsemani värin piti olla vain asteen tummempi kuin päässäni ollut väri, mutta ainakin omasta mielestäni tästä tuli pari astetta tummempi. Tämä on kuitenkin jo haalistunut vähän pesussa, just tän takia suosin kevytvärejä kestovärien sijaan.

Terkkuja kalkkilaivasta!
Anyways, tällainen  tästä tuli! Alkushokin jälkeen oon ihan tyytyväinen. Jumitun aina tiettyihin väreihin niin pitkäksi aikaa että pienetkin muutokset tuntuu hurjilta.

Lähden tänään Helsinkiä kohti ja huomenna kutsuu Pariisi! Kommentteihin vastaaminen voi siis viivästyä, olen kuitenkin ajastanut vähän jotain lomankin ajalle :)