sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Muistutus: 50+ arvonta!

Muistakaahan mun 50+ arvonta! Aikaa osallistua vielä 1.5. asti!


Arvontaan pääsee tästä.

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Värikäs vappumeikki

Olen jo pitkään himotellut we<3it-boksissani olevan värikkään silmämeikin tekoa. Kyseessä on siis kelta-vihreä silmämeikki, joka sopii tulevaan vappuun enemmän kuin hyvin!


Pohjustus Nyx Milk Jumbo Pencil
Keltainen Gosh 283
Vihreä L.A. Colors Spring Fling
Harmaa Mad Minerals Agave
Sisäkulma Estee Lauder Sugar Cube
Eyeliner Rimmel Exaggerate Eyes 100% Black
Kajal H&M Eyeliner Black
Ripset Max Factor 2000 Calories
Kulmat H&M Eyebrow Liner Light Brown


Since one of the craziest holidays in Finland, Vappu, is here soon, here's a little colourful look for you! I got inspired by this look ages ago, and I thought it would look perfect on Vappu.

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Paras kesäpuna!

Olen aivan rakastunut uuteen huulipunaani, Nyxin Femmeen. Sävy on täydellisen kirkas sekoitus korallia ja punaista, ja on ihanan pirteä. Näyttää hyvältä kalpeallakin iholla, mutta kuvittelisin sopivan täydellisesti myös päivittyneelle iholle. Kertakaikkiaan aivan ihana puna, ja hintaakin on vain vaivaiset pari euroa! Omani tilasin Cherry Culturesta.



My new favourite lipstick, Femme by Nyx! I just love it, it's so fun and bright, the perfect corally shade for spring and summer. And it costs only a few dollars! I got mine from Cherry Culture.

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Myytävänä-sivulehti

Mulla on kerääntynyt jonkin verran turhaa kosmetiikkaa, jonka laitoin myyntiin tuonne yläpalkkiin kohtaan "Myytävänä!". Päivittelen sinne tavaraa sitä mukaan kun raaskin luopua, ilmoittelen siitä sitten aina täällä blogissa.

Tällä hetkellä myytävänä on mm. kynsilakkoja, mineraalimeikkisampleja ja tuoksuja. Käykäähän katsomassa, jos löytyisi jotain kiinnostavaa! :)

tiistai 24. huhtikuuta 2012

London calling

En oo tainnut koskaan suoranaisesti mainita, että opiskelen englantilaista filologiaa. No, kumminkin, meillä kuuluu opintoihin 4 viikon kieliharjoittelujakso, ja meen avon kanssa suorittamaan sen kesällä Lontooseen. Mulla on sopivasti yks kaveri Englannissa vaihossa, ja ollaan jo suunniteltu vaikka mitä mahtavaa tekemistä! Luvassa on ainakin Walesin reissu (*kröh* Dr Who tour *kröh*), samoin matka kaverin asuinsijoille Lancasteriin. En malta oottaa!

Tämähän on myös blogin kannalta mahtavaa, Briteissä kun on paljon kaikkea ihanaa kosmetiikkaa mitä Suomesta ei saa. Aion hamstrata ainakin ihania Soap&Gloryn tuotteita! Matkan aikana saattaa tulla myös yleisempiä postauksia Lontoosta, mutta uskoisin ettei tämä ole kovin paha, kyseessä on kuitenkin vain kuukauden jakso.

I'm heading off for London for a month during the summer! I'm so excited!! One of my friends is currently living in Lancaster and we've planned so much fun things to do together. At least we'll do a little Wales trip, and also, I'm going to visit her in Lancaster. Can't wait! This will also be great for my blog, you can find so many things in Britain you can't here in Finland. I know I'm gonna stack up on those lovely Soap&Glory products, I just love them :)

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Fail Nails, part II

Se uskomaton ärsyyntyminen, kun huomaa että kynnet näyttää päällyslakan jälkeen tältä. Nämä oli ihan normaalit ensin, ilmeisesti sitten päällyslakka jotenkin pilasi lakkauksen. Okei, tota vaaleanpunaista oli aikamoinen kerros, mutta silti :( Nää ois ollu niin söpöt ja keväiset! Peukusta näkee miltä näitten olis pitänyt näyttää.


Ei muuta kun takas esseiden kimppuun, vapunaattona on kahden esseen dedikset. Hauska huumorintaju opettajalla päivävalinnan kanssa!


The feeling when your perfectly pretty new mani turns out looking like this after top coat. What happened?! I guess I had too much pink layered. Super annoying! Well, back to my essays then.

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Keltaista kynsille

Keltainen on ehdottomasti yksi suosikkiväreistäni kynsille keväällä ja kesällä. Keltainen on ihanan pirteä ja siitä tulee hyvälle tuulelle. China Glazen Up & Away -kokoelmassa on kaksi suosikkikeltaistani, vaaleankeltainen Lemon Fizz ja kirkkaan keltainen Happy-Go-Lucky. Aivan ihania molemmat, vaikka Happy-Go-Lucky taitaakin vetää pidemmän korren.

Lemon Fizz

Happy-Go-Lucky
Molemmissa lakoissa on peittevä creme-koostumus, mutta hieman harmillisesti kynsien pituudet kuultavat läpi monienkin kerrosten jälkeen. Molempia lakkoja on käytetty nelisen kerrosta. Lakka kestää kynsillä tosi hyvin, mikä on tietty aina plussaa.

Yellow is definitely my favourite colour for spring and summer! It's so fun and bright. My favourite yellow nail polishes are from the Up & Away collection from China Glaze: the lighter one, Lemon Fizz and the brighter one, Happy-Go-Lucky.

torstai 19. huhtikuuta 2012

Kaloripommi - onneksi vain ripsille!

Olen vitkutellut uuden maskaran ostamista ihan liian kauan, jotenkin maskarat tuntuu olevan nykyisin niin kalliita ettei niitä tuosta vaan ostella. Kaikki markettimaskaratkin tuntui maksavan lähemmäs 20 euroa kun kävin hintavertailemassa. Onneksi Stockmannilta löytyi Max Factorin 2000 Calories maskara kohtuulliseen 9,9 € tarjoushintaan, ja kaupan päälle sai vielä Olayn puhdistusliinoja.


2000 Calories lupaa ripsille dramaattista tuuheutta, mutta mitään kovin dramaattista ei tapahtunut ainakaan mun ripsille. Kaloripommilla saa kyllä kauniit ripset, mutta sen kanssa ripset myös klimppiytyvät melko helposti, jos ei levittäessä ole tarkkana.

Ripset taivutettu + 1 kerros 2000 Calories maskaraa.

2000 Calories on ihan kelvollinen maskara, mutta omaan makuuni se erottelee hieman liian heikosti. Kymppi ei ollut kuitenkaan paha hinta tästä, joten olen ihan tyytyväinen ostokseeni. Ensi kerralla kokeiluun sitten jotain muuta! :)

I recently purchased the 2000 Calories mascara from Max Factor. It was on sale and I'm such a pinchpenny when it comes to mascaras that I just had to buy it. Also, I got some Olay cleansing wipes for free when I bought this! I sort of generally like the mascara, although it makes my lashes look like spider legs if I'm not careful when applying it. I probably won't purchase this again, but I still think it is a good buy for its price.

tiistai 17. huhtikuuta 2012

50+ Arvonta!

Lupasin järjestää arvonnan kunhan bloggerin kautta tulee 50 lukijaa täyteen. 50 lukijaa tuli täyteen jo jokin aika sitten, joten nyt on korkea aika järjestää tämä! Palkinnon olen maksanut itse, joten mitään määrällistä tykitystä ei ole luvassa, laadullista kylläkin.


Palkinnosta löytyy kaksi China Glazen kynsilakkaa sävyissä Aquadelic ja Tinsel Town, Lumene Natural Coden huulikiilto sävyssä Frosty Berry, Sephoran mango-suihkugeeli ja Nyxin huulikiilto sävyssä Strawberry.




Kilpailuun osallistut seuraavasti:

1) Sinun tulee olla lukijani bloggerin kautta. Tämä on vähän epäreilua anonyymeille, mutta pyrin näin varmistamaan, että palkinto menee ihmiselle, joka lukee oikeasti blogiani. Tokihan lukijaksi voi liittyä vasta nytkin.

2) Kommentoi tähän postaukseen millä nimimerkillä luet blogiani ja laita mukaan sähköpostiosoitteesi.

3) Laita kommenttiin mukaan risuja ja/tai ruusuja, eli kerro mistä tykkäät ja mitä voisi parantaa. Myös postaustoiveet ovat erittäin tervetulleita!

4) Jos mainostat arvontaa omassa blogissasi/facebookissa/twitterissä yms, saat yhden lisäarvan. Mainitse tästä kommentissa, ja muista olla valmiina todistamaan mainonta.

Arpoja voi saada siis maksimissaan 2. Arvonta sulkeutuu 1.5., ja voittajan julkaisen tästä hieman myöhemmin. Postitan palkinnon vain Suomeen!

Osallistukaahan kaikki, ja onnea arvontaan!

A giveaway for Finnish readers only! Sorry guys!

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kiduttavan ihanana lakka

Tampereen Kicksissa oli China Glazen peruskokoelman lakat kaikki -50% eli 5 euroa, ja pelastin mukaani ihanan kirkkaanpunaisen Pure Torturen. Peruskokoelman värithän on lähinnä erilaisia punaisia ja vaaleanpunaisia eivätkä sinällään kauhean kiinnostavia, mutta Pure Torturen väristä lakkaa olen halunnut jo pidemmän aikaa. Äiti puolestaan osti CG:n klassikon, Ruby Pumpsin, joten tehtiin ihan hyvät kaupat.


Teki mieli juhlistaa pääsiäistä vähän kynsissäkin, ja nimettömiin eksyi tällaiset tipuset (pohjalla China Glaze Happy-Go-Lucky). Meillä oli muuten lukiossa kaveriporukassa kova vääntö siitä, taipuuko tipu-sanan monikko tiput vai tivut. Voi sitä villiä nuoruutta! :D

Tipun toinen silmä vähän levisi, näyttää kun se vähän itkis :(
 Mulla on mennyt pääsiäinen lähinnä seuraavissa merkeissä:



Herkkuja ja Doctor Who:ta! Karkkeja, sipsejä, pullaa ja jäätelöä on jäljellä vielä ihan liikaa, tulispa avo jo kotiin syömään loput pois ennen kuin paisun pullaksi itsekin :D

All the polishes from the basic China Glaze collection were -50 % (5 euros) in my nearest Kicks, and I just had to take Pure Torture home with me! I've been wanting a bright red polish for a while now and this was just spot on.

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Arkinaama

Vähän karu totuus on, että olen tosi laiska arkimeikkaaja. Mulla on koulua vain 2-3 päivänä viikossa, ja kun se käytännössä tarkoittaa vaan kahden tunnin luentoa per päivä, ei monestikaan jaksa alkaa laittamaan naamaa sen kummemmin. Lisäksi suurimmalla osalla tunneista on lähinnä kavereita, joka entisestään vähentää laittautumisen tarvetta/halua.

Perusmeikki
Perusmeikki + MAC Cremesheen Glass Richer, Lusher
Esittelyssä siis mulle hyvin tyypillinen arkimeikki, jossa ei ole kyllä yhtään mitään ihmeellistä. Pohjalla on kosteusvoide ja Lumenen pohjustaja, ja meikkipohjana toimii joko Narsin Tinted Moisturizer, MACin tai näiden kahden sekoitus (kuvissa sekoitus). Pikkuvirheet on korjattu MACin (johon en muuten ole hetkeen ollut kovin tyytyväinen). Päälle kevyt puuterointi Lumenen irtopuuterilla, sitten varjostukset MACin Harmonylla ja poskipunaa (yleisimmin Narsin Orgasmia, myös kuvissa). Kulmiin H&M:n kulmakynää ja ripsiin taivutukset ja ripsari, ja tadaa, siinä kaikki! Jos jaksan "panostaa", heitän huuliin vielä huulipunaa tai -kiiltoa. Toisessa kuvassa mulla on MACin aivan ihanaa Cremesheen Glass-huulikiiltoa sävyssä Richer, Lusher. Todella nätti persikkainen sävy, suosittelen!

Perusmeikin tekotarpeet!
So, here's how I usually look like. I'm just so lazy when it comes to my everyday makeup. Just a bit of primer, foundation and/or tinted moisturizer, some concealer, blush, contouring, mascara, brow pen and I'm ready to go! If I feel up to it, I might add some lip gloss or lipstick.

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Loppuneet: maaliskuu

Maaliskuu oli loppuneiden tuotteiden kannalta hieman heikompi. Tuotteita loppui vain kuusi, mutta ilokseni yksi niistä oli kaapeissa jo joitakin vuosia pyörinyt L'orealin hiusnaamio. Suosikkihuulirasvan loppuminen hieman harmitti, mutta sainpahan hyvän syyn käyttää loppuun niitä "ihan ok"-huulirasvoja, joita aina kertyy. Lushin loppunutta Snow Fairya on varastossa vielä toinen, isompi pullo, joten sen loppumisesta ei aiheutunut huolta. Uuden Lumenen vedenkestävän silmämeikin poistoaineen ostin kätevästi Sokoksen 3+1 päiviltä, joissa se oli tarjouksessa.



XZ Karpalo & Kinuski shampoo
Lumene Waterproof Eye Makeup Remover
L'oreal Elvital Nutri-Gloss hiusnaamio
Lush Snow Fairy suihkugeeli
Carmex huulirasva
Dermosil Body Cream Cranberry

Here are the products I used up in March. Only six altogether, but at least I finally got rid of that L'oreal hair mask! I'm also quite glad that the Carmex lip balm (which is my absolute favourite, btw!) finally ran out because now I have to use all the "meh/kinda ok" lip balms that I have tons of.