tiistai 17. huhtikuuta 2012

50+ Arvonta!

Lupasin järjestää arvonnan kunhan bloggerin kautta tulee 50 lukijaa täyteen. 50 lukijaa tuli täyteen jo jokin aika sitten, joten nyt on korkea aika järjestää tämä! Palkinnon olen maksanut itse, joten mitään määrällistä tykitystä ei ole luvassa, laadullista kylläkin.


Palkinnosta löytyy kaksi China Glazen kynsilakkaa sävyissä Aquadelic ja Tinsel Town, Lumene Natural Coden huulikiilto sävyssä Frosty Berry, Sephoran mango-suihkugeeli ja Nyxin huulikiilto sävyssä Strawberry.
Kilpailuun osallistut seuraavasti:

1) Sinun tulee olla lukijani bloggerin kautta. Tämä on vähän epäreilua anonyymeille, mutta pyrin näin varmistamaan, että palkinto menee ihmiselle, joka lukee oikeasti blogiani. Tokihan lukijaksi voi liittyä vasta nytkin.

2) Kommentoi tähän postaukseen millä nimimerkillä luet blogiani ja laita mukaan sähköpostiosoitteesi.

3) Laita kommenttiin mukaan risuja ja/tai ruusuja, eli kerro mistä tykkäät ja mitä voisi parantaa. Myös postaustoiveet ovat erittäin tervetulleita!

4) Jos mainostat arvontaa omassa blogissasi/facebookissa/twitterissä yms, saat yhden lisäarvan. Mainitse tästä kommentissa, ja muista olla valmiina todistamaan mainonta.

Arpoja voi saada siis maksimissaan 2. Arvonta sulkeutuu 1.5., ja voittajan julkaisen tästä hieman myöhemmin. Postitan palkinnon vain Suomeen!

Osallistukaahan kaikki, ja onnea arvontaan!

A giveaway for Finnish readers only! Sorry guys!