torstai 19. huhtikuuta 2012

Kaloripommi - onneksi vain ripsille!

Olen vitkutellut uuden maskaran ostamista ihan liian kauan, jotenkin maskarat tuntuu olevan nykyisin niin kalliita ettei niitä tuosta vaan ostella. Kaikki markettimaskaratkin tuntui maksavan lähemmäs 20 euroa kun kävin hintavertailemassa. Onneksi Stockmannilta löytyi Max Factorin 2000 Calories maskara kohtuulliseen 9,9 € tarjoushintaan, ja kaupan päälle sai vielä Olayn puhdistusliinoja.


2000 Calories lupaa ripsille dramaattista tuuheutta, mutta mitään kovin dramaattista ei tapahtunut ainakaan mun ripsille. Kaloripommilla saa kyllä kauniit ripset, mutta sen kanssa ripset myös klimppiytyvät melko helposti, jos ei levittäessä ole tarkkana.

Ripset taivutettu + 1 kerros 2000 Calories maskaraa.

2000 Calories on ihan kelvollinen maskara, mutta omaan makuuni se erottelee hieman liian heikosti. Kymppi ei ollut kuitenkaan paha hinta tästä, joten olen ihan tyytyväinen ostokseeni. Ensi kerralla kokeiluun sitten jotain muuta! :)

I recently purchased the 2000 Calories mascara from Max Factor. It was on sale and I'm such a pinchpenny when it comes to mascaras that I just had to buy it. Also, I got some Olay cleansing wipes for free when I bought this! I sort of generally like the mascara, although it makes my lashes look like spider legs if I'm not careful when applying it. I probably won't purchase this again, but I still think it is a good buy for its price.