tiistai 3. huhtikuuta 2012

Arkinaama

Vähän karu totuus on, että olen tosi laiska arkimeikkaaja. Mulla on koulua vain 2-3 päivänä viikossa, ja kun se käytännössä tarkoittaa vaan kahden tunnin luentoa per päivä, ei monestikaan jaksa alkaa laittamaan naamaa sen kummemmin. Lisäksi suurimmalla osalla tunneista on lähinnä kavereita, joka entisestään vähentää laittautumisen tarvetta/halua.

Perusmeikki
Perusmeikki + MAC Cremesheen Glass Richer, Lusher
Esittelyssä siis mulle hyvin tyypillinen arkimeikki, jossa ei ole kyllä yhtään mitään ihmeellistä. Pohjalla on kosteusvoide ja Lumenen pohjustaja, ja meikkipohjana toimii joko Narsin Tinted Moisturizer, MACin tai näiden kahden sekoitus (kuvissa sekoitus). Pikkuvirheet on korjattu MACin (johon en muuten ole hetkeen ollut kovin tyytyväinen). Päälle kevyt puuterointi Lumenen irtopuuterilla, sitten varjostukset MACin Harmonylla ja poskipunaa (yleisimmin Narsin Orgasmia, myös kuvissa). Kulmiin H&M:n kulmakynää ja ripsiin taivutukset ja ripsari, ja tadaa, siinä kaikki! Jos jaksan "panostaa", heitän huuliin vielä huulipunaa tai -kiiltoa. Toisessa kuvassa mulla on MACin aivan ihanaa Cremesheen Glass-huulikiiltoa sävyssä Richer, Lusher. Todella nätti persikkainen sävy, suosittelen!

Perusmeikin tekotarpeet!
So, here's how I usually look like. I'm just so lazy when it comes to my everyday makeup. Just a bit of primer, foundation and/or tinted moisturizer, some concealer, blush, contouring, mascara, brow pen and I'm ready to go! If I feel up to it, I might add some lip gloss or lipstick.