tiistai 24. huhtikuuta 2012

London calling

En oo tainnut koskaan suoranaisesti mainita, että opiskelen englantilaista filologiaa. No, kumminkin, meillä kuuluu opintoihin 4 viikon kieliharjoittelujakso, ja meen avon kanssa suorittamaan sen kesällä Lontooseen. Mulla on sopivasti yks kaveri Englannissa vaihossa, ja ollaan jo suunniteltu vaikka mitä mahtavaa tekemistä! Luvassa on ainakin Walesin reissu (*kröh* Dr Who tour *kröh*), samoin matka kaverin asuinsijoille Lancasteriin. En malta oottaa!

Tämähän on myös blogin kannalta mahtavaa, Briteissä kun on paljon kaikkea ihanaa kosmetiikkaa mitä Suomesta ei saa. Aion hamstrata ainakin ihania Soap&Gloryn tuotteita! Matkan aikana saattaa tulla myös yleisempiä postauksia Lontoosta, mutta uskoisin ettei tämä ole kovin paha, kyseessä on kuitenkin vain kuukauden jakso.

I'm heading off for London for a month during the summer! I'm so excited!! One of my friends is currently living in Lancaster and we've planned so much fun things to do together. At least we'll do a little Wales trip, and also, I'm going to visit her in Lancaster. Can't wait! This will also be great for my blog, you can find so many things in Britain you can't here in Finland. I know I'm gonna stack up on those lovely Soap&Glory products, I just love them :)