perjantai 16. marraskuuta 2012

Uusia siveltimiä

Tilailin vähän joulujuttuja iHerbiltä, ja tilaukseen lähti mukaan myös pari sivellintä.


Entinen kabukini on jo aika vanha, ja kaipasin toista kabukia sen rinnalle. EcoToolsin Recycled Rectractable Kabuki on saanut paljon hyviä arvosteluja, joten tilasin sen. Hinta oli 7.5 dollaria eli vähän alle 6 €. Plussaa korkista, helpottaa kuljettamista ja säilyttämistä huomattavasti.


Toinen sivellin on Everyday Mineralsin Eye Kabuki Brush, jota on nimestään huolimatta kehuttu hyväksi siveltimeksi peitevoiteelle. Olenkin kaipaillut toista sivellintä Lily Lolon mineraalipeitevoiteelleni, joten tämä lähti kokeiluun. Tässä on tosiaan aika iso sivellinosa, mutta voisihan tätä silmillekin käyttää. Hinta oli 8.99 dollaria eli vaivaiset 7 €.


Molemmat siveltimet ovat vegaanisia, ja niin pehmeitä ja ihania. Suosittelen lämpimästi! Ja kannattaa ihan ehdottomasti tilata siveltimiä iHerbiltä, erityisesti EcoToolsien hinta on niin paljon halvempi siellä. Postikulutkin ovat melko vähäiset, ja tällä hetkellä yli 40 dollarin ostoksiin saa ilmaiset postarit! Tehkää vaikka kimppatilauksia, jos ette itse saa tuota 40 dollaria täyteen :)

I ordered two new brushes from iHerb, and I really like both of them! The EcoTools Recycled Retractable Kabuki has gotten a lot of good review on the blogosphere, so I decided to order it. It was only $7.5, so very cheap, too! The other one I got is Everyday Minerals Eye Kabuki, but I got it to use as a concealer brush for my mineral concealer powder. It's quite big, but I guess you could use it on eyes as well. This one was $8.99, but still cheap enough for me. Both of these are cruelty-free and so, so soft!