perjantai 28. syyskuuta 2012

Synttärilahjat itselle

Tilasin itselle pari synttärilakkaa ebaysta ja vihdoin ne saapuivat! Violetti on mun ehdoton lemppariväri harmaan ja mustan lisäksi, mutta mulla on aivan liian vähän violetteja lakkoja. Asiaan tuli onneksi korjausta!


O.P.In It's My Year on ihana vaaleahko violetti joka on täynnä kultaista shimmeriä. Supernätti! Tämä julkaistiin viime kesänä Miss Universum -kokoelmassa.


Orlyn Rococo A Go-Go on tumma violetti, jossa on selkeä tummanpunainen vivahde. Lakassa on paljon pientä glassfleck-hippua joka loistaa useissa eri väreissä.

Kumpikaan lakoista ei sytyttänyt minua silloin kun ne julkaistiin, mutta nyt olen ihan ihastuksissani kumpaiseenkin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Synttärit Pietarissa

Pietarista on kotiuduttu, olipa kiva miniloma! Lähdettiin lauantaina aikaisin Allegro-junalla Vainikkalasta, ja oltiin perillä Venäjän toiseksi isoimmassa kaupungissa hyvissä ajoin ennen puolta päivää. Junamatka kesti vain 1,5 tuntia ja kaikki tulliasiat yms. hoidettiin kätevästi junassa.

Kirkko veren päällä
Venäjällä lähes kaikki on venäjäksi (ja enkkua ei oikein osata).
Harmillisesti aikaa jokiristeilylle ei jäänyt.
Enkunopiskelija löysi mieleisensä kahvilan ;)
Kazanin katedraalin puutarhaa
Käytettiin lauantai yleiseen oleskeluun, kahviloissa notkumiseen ja shoppailuun. Illalla käytiin syömässä ja drinksuilla, ja yömyöhään pulahdin vielä hotellihuoneen kylpyammeeseen Lushin kylpypommin kanssa. Ihana päivä! Voin muuten lämpimästi suositella Kristoff-hotellia, henkilökunta puhui englantia, huoneet olivat siistejä ja isoja, ja sijainti hyvä.

Kyllä on keisarin kelvannut asustella!
Sunnuntaina aikaa ei ollut kovin paljoa, koska juna lähti jo kolmen maissa. Käytettiin aika tehokkaasti kierrellen Emeritaasia eli Talvipalatsia. Rakennus oli jo itsessään ihan mieletön, ei siellä olisi edes tarvinnut mitään taideteoksia! Museossa on kuitenkin laajat kokoelmat vanhempaa ja modernimpaa taidetta, mm. da Vincia, Renoiria ja Van Goghia. Mulla ei ole Emeritaasista valitettavasti kuvia, sillä kuvauslupa olisi maksanut erikseen, enkä kokenut sitä tarpeelliseksi.


Ja joo, lähtihän matkalta vähän kosmetiikkaa mukaan. O.P.It ja China Glazet olivat Pietarissa jonkin verran halvempia kuin Suomessa, muun kosmetiikan hintaa en samalla lailla osaa ulkoa niin en tehnyt suurempia vertailuja (iskä oli vertaillut jonkun miesten tuoksun hintaa Sokoksella ja Pietarissa, oli kuulemma sama). Ostin itselleni O.P.In Katy Perry -kokoelman siniglitterisen Last Friday Nightin, ja S osti mulle lisäsynttärilahjaksi China Glazen vaaleanpunaisen glitterunelman Pom Pom. Ostin myös Nyxin huultenrajauskynän sävyssä Deep Purple. Nyxiä myytiin Pietarissa jonkun verran, mutta valikoima oli aika suppea.

tiistai 25. syyskuuta 2012

Arvat on arvottu...

...ja voittajaksi varmistui...


eli Nonnu Nonnula-blogista! Sattuipa hauskasti, olen nimittäin voittanut Nonnulta joskus itsekin jotain :) Voittajalle on laitettu mailia, kiitos paljon kaikille osallistujille!

maanantai 24. syyskuuta 2012

Muistutus: Butterflies Instead 1-v. arvonta!

Muistakaahan osallistua blogin yksivuotissynttäreiden arvontaan, jos ette vielä ole niin tehneet! Arvonta ohjeineen löytyy täältä, vielä tämä päivä aikaa osallistua!


sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Luumuiset lakkaukset

Syksyn suosikkilakkoihini kuuluu ehdottomasti O.P.In Hollanti-kokoelman upea tumma violetti Vamspterdam. Lakka tuo mieleen ihan luumun tai munakoison, todella nätti!

Paritin Vampsterdamin seuraksi nimettömään Goshin Nail Glitteriä sävyssä Rose Quartz. Sävyt toimivat mielestäni upeasti yhteen, tykkäsin tosi paljon. Lisäsin päälle vielä muutamat mikrohelmet. Täytyy ehdottomasti tilata lisää glittereitä ja muita koristeita ebaysta, kamala näperrysvimma kynsien kanssa.

Pahoittelut rumista kynsinauhoista, etusormessa on kynsinauha revennyt niin pahasti ettei sitä auta yhtään sorkkia, hirmu kipeä. 

lauantai 15. syyskuuta 2012

Orly Nail Rescue

Mun on jo pitkään pitänyt ostaa Orlyn Nail Rescue, ja sain viimein aikaiseksi. Tilasin kynnenkorjauspakkauksen ebaysta, hintaa tuli n. 10 €. Nail Rescue on siis kynnen korjaamiseen tarkoitettu tuote, jolla voi paikata kynnen lohkeamia tai repeämiä.



Nail Rescuessa on kolme osaa: kynsiliima, jauhe ja bufferi. Ensin kynnelle levitetään haluttuun kohtaan liima, sitten dipataan kynsi jauheeseen ja lopuksi siloitetaan pinta bufferilla. Helppoa! Päälle voi sitten tehdä normaalisti lakkaukset.

1) Repeämä kynnessä
2) Paikka paikoillaan
Lakkaukset päälle ja voilà!
Nail Rescuella tehdyt paikkaukset saa pois joko kasvattamalla tai asetonilla. Kannattaa ehkäpä harkita asetonittoman kynsilakanpoistoaineen käyttöä niissä kynsissä, joissa on paikat.

Muistakaa myös kätevä, joskaan ei ihan yhtä kestävä teepussikikka kynsien korjaamiseen!

perjantai 14. syyskuuta 2012

St. Petersburg - any tips?

Olen lähdössä ensi viikonloppuna vanhempieni ja avon kanssa Pietariin juhlistamaan 23-v. synttäreitäni, ja kaipailisin hieman vinkkejä kaupungista! Isäni on kokenut Pietarin kävijä töittensä puolesta, mutten usko hänellä olevan mitään ns. nuorisovinkkejä. Jos jollain on siis hyviä vinkkejä kivoista kaupoista, kahviloista tai muista kohteista, niin kertokaa toki!

pic
Hi guys, if you have any good tips for St. Petersburg, please share! I'm going there next weekend with my parents and boyfriend to celebrate my 23rd birthday, and though my father knows the town upside down, I'd very much appreciate any tips you guys might have :)

torstai 13. syyskuuta 2012

73 Disco

En yleensä perusta halpislakoista, mutta sunnuntaisella shoppauskierroksella oli pakko napata mukaan Gina Tricotin upea kynsilakka sävyssä 73 Disco. Lakka on täynnä vaaleanpunaista, vaaleanvihreää ja sinistä isompaa glitteriä sekä pienempää shampanjan väristä glitteriä. Hinta oli vain 3.95 €.




Tämä on kuin hempeä pastellinen pikkusisko jo omistamalleni Milanin Gemsille (tai mille tahansa sen lukuisista dupeista). Aivan ihana! Ginalla oli lukuisia muitakin kiinnostavan oloisia lakkasävyjä, täytyy ehkä tehdä myöhemmin uusi reissu sen lakkahyllylle.

Disco ja Gems
Disco macro
I had to buy some new jeans and went to Gina Tricot. I was just idly going through the cosmetics counter, and then I saw this beauty! The shade is called Disco, and it's packed with blue, green and pink glitter and smaller champagne glitter. It's like a pastel little sister to Milani Gems (or one of its many dupes).

tiistai 11. syyskuuta 2012

Kynsitavaroiden säilytysratkaisuja videolla


Sain avolta hyväksynnän kynsitavaralaatikostolle, huraa! Päätin esitellä lipaston videolla, saa helposti näytettyä kaiken ja selitettyäkin samalla.



Kertokaa hei mitä tykkäsitte tällaisesta videopostauksesta? Musta oli kiva kuvailla videota välillä, vaikka käsivaralla laatu välillä vähän kärsiikin. Tekisin näitä mielelläni jatkossakin! :)

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Strasseja stressiin

"Black is a nice colour", seminaariohjaajaani lainatakseni. Koska stressitaso on ollut viimeaikoina sellasta luokkaa että elämä tuntuu lähinnä huonolta vitsiltä, niin tein sitten kynnet teemaan sopiviksi.


Koska en jaksa synkistellä turhaan, lisäsin kynsiin aimo annoksen parasta mahdollista piristysruisketta, eli kimaltavaa tavaraa! Vaikea olla hymyilemättä kun kynsissä kimaltelee ihania strasseja :) Ajattelin vetää kerralla kunnon överit strassien kanssa, tykkäsin lopputuloksesta kovasti.


Lakka on Orlyn Liquid Vinyl, strassit on ebaysta.

I was feeling a bit down, so I wanted to channel that feeling into my nails. However, as I'm not a very negative person, I wanted to put a little light into the darkness, so to speak.

perjantai 7. syyskuuta 2012

Butterflies Instead 1-v. & juhla-arvonta

Butterflies Instead täytti 10.8. vuoden, ja täytyyhän sitä nyt juhlistaa vähän! Suuri kiitos kaikille, jotka ovat jaksaneet lukea blogiani! Toivottavasti olette viihtyneet ja tulette jatkossakin viihtymään juttujeni parissa.


Arvontapalkinto sisältää seuraavia juttuja:

China Glaze I Herd That -kynsilakka

China Glaze Manhunter-kynsilakka

Lakoista löytyy hyvät swatchit täältä!

Soap & Glory The Scrub of Your Life -vartalokuorinta

 Soap & Glory The Daily Smooth -vartalovoide

Soap & Glory Hand Food -käsivoide

Nyx Peach-huulikiilto

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1) Sinun tulee olla lukijani Google-käyttäjäraadin kautta. Voit liittyä lukijaksi vasta nyt, mutta toivon ettet tee niin vain arvontapalkinnon toivossa, vaan jäät lukemaan blogia arvonnan jälkeenkin.

2) Osallistut kommentoimalla tähän postaukseen nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Lisäarvat:

- Vanhat lukijat (mainitsethan, jos olit lukija jo ennen arvontaa) +1 arpa
- Mainos arvonnasta omassa blogissa/twitterissä/tms. (laitathan linkin) +1 arpa

Arvontaan on siis mahdollista saada enintään 3 arpaa: olet lukija Google-raadin kautta, olet ollut lukijani ennen tätä arvontaa ja mainostat arvontaa jossakin päin nettiä.

Arvonta päättyy 24.9., ja kaikki siihen mennessä kommentoineet osallistuvat arvontaan. Ilmoitan arvonnan voittajan tästä hieman myöhemmin. Huomaathan, että postitan palkinnon vain Suomeen.

A giveaway for Finnish readers only, sorry!

tiistai 4. syyskuuta 2012

Pelastus akneongelmiini

Olen tainnut aikaisemminkin mainita, että mulla ei tosiaan ole mikään maailman mallikelpoisin iho luonnostaan. Jos en käytä oikeita tuotteita, näyttää ihoni aika kamalalta. Eniten ihossani häiritsee finnit, mustapäiden kanssa olen aika sinut. Olen kuitenkin vihdoinkin löytänyt tuotteen, jolla ihoni pysyy inhimillisessä kunnossa!


Reviva Labsin Glycolic Acid Cream 5% on ollut minun tapauksessani paras ase aknea vastaan. Glykolihappovoide kuorii ihon pintaa kemiallisesti, eikä finnejä tai suurempia mustapäitä pääse syntymään kun tali ja bakteerit eivät jää kuolleen ihosolukon alle jumiin. Käytän itse voidetta yleensä joka ilta, joskus joka toinen tai jopa joka kolmas, mutta useimmiten kuitenkin päivittäin. Voidetta voisi kuukauden käytön jälkeen käyttää myös aamuisin, mutten ole itse kokenut sitä tarpeelliseksi. Voide saattaa hieman nipistellä levityksen jälkeen, mutta tunne menee nopeasti ohi joko odottamalla tai levittämällä toisen voiteen tämän päälle. Nipistely on voiteelle normaalia, joten tästä ei kannata huolestua.


Voidetta saa joko 5 tai 10 prosentin vahvuisena, itse olen käyttänyt miedompaa 5 prosentin vahvuutta. Voiteen hinta vaihtelee vahvuuden mukaan, 5 prosenttinen maksaa iHerbissa 18 dollaria ja 10 prosentin vahvuinen puolestaan hieman alle 21 dollaria. Olen tosiaan tilannut voiteen aina iHerbista, jonka palveluun olen ollut todella tyytyväinen.

Käyttöohje ja INCI niistä kiinnostuneille.
Tämä voide sopii mainiosti muuten myös ikääntyvälle iholle, jolle se itseasiassa on tarkoitettukin. Mm. äitini käyttää tätä tyytyväisenä. Olen myös käännyttänyt kavereita ja he puolestaan omia kavereitaan tai sukulaisiaan tämän voiteen pariin, on siis sopinut selkeästi usealle. Ainoa ihotyyppi, jolle en tätä suosittelisi, on kovin herkkä iho. Parhaiten toimii varmasti normaalilla, rasvaisella tai sekaiholla.

I'm in love with Reviva Labs Glycolic Acid Cream 5%! It's about the only thing that keeps my skin fairly clean of zits and black heads. It's quite cheap and the little jar lasts for months! The cream may sting a bit when you apply it, but it's totally normal and goes away when you put another cream on top of it (or just wait). I've always bought mine from iHerb.

maanantai 3. syyskuuta 2012

Minne katosi päivät

Apua, mhin se kesä oikein hävisi? Koulu alkoi virallisesti tänään, ihan hullua että alotan jo viidennen vuoteni yliopistolla. Vastahan mä aloitin! Alan tekemään gradua nyt syksyllä, jännittää aika paljon, vaikka tiedän ettei se nyt ole edes niiin pitkä kirjoitettava. Lisäks ahistaa tietää että on pakko saada hyvä arvosana jos mielii päästä tohtorikoulutettavaksi. No, ei muuta kun paljon uurastusta niin hyvin se menee :)


Odotan syksyä osittain myös aika kauhulla, sillä lokakuussa voi alkaa tekemään allergiatestejä, ja sitten selviää, olenko allerginen mun ihanille karvapalloilleni. En kyllä halua luopua kissoista vaikka mikä tulisi, eli peukut pystyyn. Taitaa tosin olla aika selvä tapaus, mutta no, toivon silti parasta.


Syksyn tullen arki tasaantuu taas, ja blogillekin saa järjestettyä helpommin aikaa. Säännöllisempää päivitysrytmiä on siis luvassa!

What happened to summer, it just started and now it's September already! My courses at uni start this week, and I'm kind of excited since I'm starting to write my Master's thesis this autumn. 

All photos from We<3it.