maanantai 3. syyskuuta 2012

Minne katosi päivät

Apua, mhin se kesä oikein hävisi? Koulu alkoi virallisesti tänään, ihan hullua että alotan jo viidennen vuoteni yliopistolla. Vastahan mä aloitin! Alan tekemään gradua nyt syksyllä, jännittää aika paljon, vaikka tiedän ettei se nyt ole edes niiin pitkä kirjoitettava. Lisäks ahistaa tietää että on pakko saada hyvä arvosana jos mielii päästä tohtorikoulutettavaksi. No, ei muuta kun paljon uurastusta niin hyvin se menee :)


Odotan syksyä osittain myös aika kauhulla, sillä lokakuussa voi alkaa tekemään allergiatestejä, ja sitten selviää, olenko allerginen mun ihanille karvapalloilleni. En kyllä halua luopua kissoista vaikka mikä tulisi, eli peukut pystyyn. Taitaa tosin olla aika selvä tapaus, mutta no, toivon silti parasta.


Syksyn tullen arki tasaantuu taas, ja blogillekin saa järjestettyä helpommin aikaa. Säännöllisempää päivitysrytmiä on siis luvassa!

What happened to summer, it just started and now it's September already! My courses at uni start this week, and I'm kind of excited since I'm starting to write my Master's thesis this autumn. 

All photos from We<3it.