lauantai 4. elokuuta 2012

Trans Design haul

Jaahas, kovasti Lontoon jälkeen ajattelin olla ostamatta uutta kosmetiikka ainakaan ihan heti, mutta heti vaan seuraavalla viikolla lähti jopa kaksi kynsilakkatilausta tulemaan. Puolustuksekseni voin sanoa, että tein molemmat tilaukset puoliksi kaverin ja äitin kanssa, eli tilasin tavallaan vaan yhden kokonaisen tilauksen. Niin ja kaikki ei tullut itselleni, paketeista löytyi jotain myös blogin elokuiseen synttäriarvontaan :)


Kuitenkin, molemmat tilaukset tuli Transdesignilta. Postitus oli nopeaa, molemmat paketit saapuivat reilussa viikossa perille. Postikulut tosin olivat nousseet 20 dollarista 23 dollariin, buu. En tajua miten vaikka iHerbilla voi olla niin halvat postikulut verrattuna näihin kynsilakkapuoteihin.

En ole pitkään aikaan ostanut OPIn lakkoja niiden heikohkon nettikauppasaatavuuden takia, mutta kun Trans Design otti OPIn taas valikoimiinsa, niin pitihän sieltä muutamat lakat sitten tilata.


Pink Friday on OPIn kevään Nicki Minaj -kokoelman ihana barbiepinkki. Vanha Models Ownin pinkki alkaa vetää viimeisiään, joten ostin uuden version tilalle. Lisäksi tilasin Spiderman-kokoelmasta upean harmaan Number One Nemesiksen, josta tulikin heti mun uusi lemppari.

Ikisuosikkini China Glazen lakkoja lähti ostoskoriin myös useampi.


Hunger Games -kokoelma ei sykähdyttänyt minua aluksi laisinkaan (kamoon, ei ollu yhtään keväinen kokoelma!), mutta Luxe and Lushin päätin hankkia pitkän jahkailun jälkeen. Olen kaivannut O.P.In I Lily Love Youn kaveriksi jotain kirkaspohjaista flakies-lakkaa, joten tämä oli juuri hyvä siihen tarkoitukseen. Nappasin toiseen tilaukseen myös Fast Trackin, joka on kaunis nude kultaisella ja vaalean vihreällä shimmerillä. Mulla ei ole aikoihin ollut kunnollista nudelakkaa, joten pitihän tämä rako nyt täyttää.


Mun on pitänyt tilata ihan perus valkoista lakkaa ties kuinka kauan, mutta kun se on vaan niin tylsä! Viimeinkin otin itseäni niskasta kiinni ja tilasin China Glazen White Outin. Onpahan nyt tilattu.


Myös pakollisia tuotteita piti tilata, tällä kertaa valkkasin Poshelta seka aluslakan että pikakuivattajan. Poshen aluslakka toimii omilla kynsilläni tosi hyvin, ja vaikka välillä on tullut kokeiltua muitakin aluslakkoja, palaan aina tähän. Pikakuivattaja on mielestäni täysin vertailukelpoinen toisen suosikkini Seche Viten kanssa, tällä kertaa tämä vei pidemmän korren. Poshella ei käytetä lakoissa yhtä kovia myrkkyjä kuin Sechellä, ja hinta oli inasen halvempi, joten hell yes valitsen sen mieluummin.

Sitten vielä tyhmä naarmu-juttu. Nää lakathan tuli siis kahdessa eri tilauksessa, enkä voi ymmärtää miten molempiin tilauksiin oli tullut naarmuinen O.P.In lakka. Laitoin reklamaatiota asiasta, enhän mä kohta uskalla tilata O.P.Ia enää jos kaikki pullot tulee perille naarmujen peitossa. Vaikkei naarmut vaikuta itse lakkaan mitenkään, ne harmittaa mua silti, ja onhan ne pullot nyt näiden takia rumempia. Vastaukseksi tuli että kaikkiin overseas lähetyksiin raaputetaan lakan sarjanumero pois. Thx for the info, voi siis olettaa että jatkossa kaikissa O.P.In lakoissa saattaa olla iso naarmu korkissa.

Pullon lasipinta on mennyt rikki, naarmut tuntuu karheilta. Näiden kanssa voisin vielä elää.
Tää harmitti mua sit jo enemmänkin :(
Here's the total of my two latest Trans Design orders. I made both with my mum & my friend, so basically I only made one order, right? I was super pleased with everything except the fact that Trans Design apparently scrathes the serial numbers off the O.P.I polish caps when they ship overseas. So basically, you can't expect mint condition bottles anymore! I'm not sure how to deal with this, should I start ordering my O.P.Is from ebay or just learn to live with the scratches. First world problems, I know.