sunnuntai 26. elokuuta 2012

Soap & Gloryn putsarit testissä

Ostin Englannista kaikki Soap & Gloryn kasvoille tarkoitetut puhdistusaineet (liinoja lukuunottamatta), ja ajattelin kirjoittaa niistä vähän arviota, kun sarjaa saa nykyisin tilattua Suomestakin. Laitan tähän postaukseen Suomen hinnat, niistä saattaa olla enemmän hyötyä teille. Olen ihan koukussa merkin ihaniin retro/kitsch-tyylisiin pakkauksiin ja melko edullisiin hintoihin (Englannista ostettuna nämä ovat hieman Suomen hintoja halvempia).


Suosikkini putsareista on Peaches and Clean 4-in-1 Wash-off Deep Cleansing Milk (15 €). Kyseessä on puhdistusmaito, joka on pakattu kätevään ja kauniiseen pumppupulloon. Sisältö on mielestäni oikein mainio, tuotteessa on nimittäin ihoa kemiallisesti kuorivaa AHA-happoa. Tällä lähtee meikit pois vaivatta, mutta silmämeikin saa puhdistaa erikseen omalla putsarilla.En normaalisti tykkää puhdistusmaidoista, mutta tähän olen mieltynyt. Iho jää tällä puhdistettuna pehmeän ja raikkaan tuntuiseksi ilman kiristävää tunnetta tai kalvoa iholla. Tämä tuoksuu todella raikkaalta, hieman kuin hedelmäiseltä eukalyptukselta (tuote sisältääkin eukalyptusöljyä). Vaikea selittää, mutta itse pidän tuoksusta kovasti.


Toinen oikein mainio putsari on Face Soap & Clarity 3-in-1 Daily-Detox Vitamin C Wash (14 €). Tuote on geelimäinen, jossa on pieniä rakeita. Rakeet eivät kuitenkaan juurikaan tunnu tai kuori kovin voimakkaasti. Tuote pesee meikin hyvin pois ja tuoksuu raikkaalta ja melko neutraalilta.


Iho jää tämän jäljiltä raikkaan ja pehmeän tuntuiseksi, ei lainkaan kiristäväksi. Vaikka itse miellän geeliputsarit hieman tujummiksi, tätä voi huoletta käyttää ilman pelkoa liiasta kuivattavuudesta.


Merkin kolmas putsari on myös erinomainen, mutta olen itse hieman yksinkertaisemman pesun ystävä. The Fab Pore Hot Cloth Cleanser 3-in-1 Concentrated Deep Purifying Formula (16 €) on emulsiomainen tuote, jonka kanssa kuuluu käyttää pakkauksen mukana tulevaa (tai jotain toista) liinaa tuotteen poispesuun. Tuote levitetään iholle hieroen n. minuutin ajan, jonka jälkeen tuotteen annetaan vaikuttaa vielä toinen minuutti ennen pois pyyhkimistä lämpimään veteen kostutetulla liinalla.


Tuote jättää ihon pehmeän ja puhdistetun tuntuiseksi, ja tällä saa hyvin poistettua meikit.

Tuntuu, ettei mulla ole yhdestäkään näistä tuotteista mitään negatiivista sanottavaa! Kaikki toimivat oikein hyvin, puhdistavat meikin ja ihon tehokkaasti jättämättä ihoa kuitenkaan kuivan tuntuiseksi. Voisin suositella näistä jokaista, siitä vain valitsemaan että mikä koostumus miellyttää eniten :)

My quick review on all the Soap & Glory cleansers for face: they're brilliant! Every single one of them leaves the skin feeling clean but moisturized, just pick which formula you like the best! My favourite is the cleansing milk, Peaches and Clean, but as I said, they're all amazing. I'd recommend any of them!