lauantai 18. elokuuta 2012

Pieniä kivoja uutuuksia

Tilasin pari kivaa juttua hetki sitten Nonpareil Boutiquen kaikki -25% aleista, ja voisi olla aika esitellä ne täälläkin. Meikit tuli taas nopeasti ja hyvin pakattuna perille, voin kyllä suositella.


Itselleni aiemmin tuntematon merkki Prestige herätti innostuksen ihan vaan koska muut vastaavat oli varastosta loppu. Tilasin Waterproof Eyelinerin sävyssä Granite. Tuote vaikuttaa lupaavalta, joskaan en sanoisi tämän olevan ihan vedenkestävä. Sävy on kuitenkin ihana kimaltavan harmaa, joten olen tyytyväinen ostokseeni.


e.l.f.iltä tilasin poskipunan, tai itseasiassa korostustuotteen, sävyssä Gotta Glow. Sävy on dupe Narsin suositulle Albatrossille (vertailu esim. täällä), mutta hankin tämän halvemman version koska en vielä oikein tiedä tuleeko korostustuotteelle kovin paljon käyttöä. Puuteri varisee hieman, eikä ole selkeästikään yhtä laadukasta kuin Narsin poskipunat, mutta hintaansa nähden tuote on minusta oikein hyvä!Swatchit
Mulla on sellainen tunne, että Nonpareil Boutique ei olisi aiemmin toimittanut e.l.f.iä ainakaan Suomeen, mutta nyt tosiaan sitä saa tilattua tännekin asti. En ole koskaan uskaltanut tehdä tilausta pelkästään e.l.f.iltä kun en ole oikein tiennyt laadusta, joten tämä oli tosi kiva juttu.


Lisäksi piti saada uudet pinsetit, ja valkkasin Tweezermanin Tweezerettet vaaleanpunaisina. Hyvät pinsetit, halpa hinta ja söpö väri, eli ihan nappiostos! Näitä sai myös muissa herkullisissa väreissä, ainakin keltaisena, sinisenä, punaisena ja ihan vaan mustana.